Parkmetre Uygulaması Kaldırılmalıdır.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan Altunkaya, Parkmetre uygulamasının bir an evvel kaldırılması gerektiğini savundu.

Büyük Birlik Partisi  Yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan Altunkaya, Parkmetre uygulamasının bir an evvel kaldırılması gerektiğini savundu.

Başkan Altunkaya,ilçe başkanlığına gelen araç sahibi vatandaşların şikayetleri doğrultusunda parkmetre uygulamasının iptali ve kaldırılması için böyle bir açıklamaya gerek duyduklarını söyledi. 


BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya , Malatya'da araç sahipleri adım başı uygulanan parkmetre rezaletinden artık yaka silkeler duruma geldiğini uygulamanın bir an önce iptal edilmesi gerektiğini söyledi. 
Samsunda konuyla ilgili açılan bir mahkemeyi emsal gösteren Başkan Altunkaya bir kısmı, parkmetreyi haraç olarak değerlendirilip, kesilen makbuzları ödememesi üzerine şirket avukatları haciz işlemlerinin başlatılması için hazırlık yaptıklarını açıklamaları konuyu yeniden tartışmaya açtı.
PARKMETRE SOSYAL BELEDİYECİ'LİĞE TERS DÜŞER
Malatya’da trafik keşmekeşi vatandaşları canlarından usandıracak duruma geldiğini açıklayan Altunkaya, “Şehrin ana arterleri, kavşakları, cadde ve sokakları, araç yoğunluklarından dolayı saatlerce kilitlenmesi başlıca şikayet konusu oldu.”dedi.

Başkan Altunkaya, “Vatandaş soruyor? Cadde ve sokaklar belediyenin mülkü mü? Otopark yapsın, milletin başına parkmetreyi bela etmesin! Bu durumla ilgili Yargıtay kararları dahibulunmakta.Madem başından beri biz otoparkız diyorlar o zaman gerçek bir otopark olarak davranmak zorundalar” şeklinde konuştu.
Araçların park güvenliğinin olmadığını savunan Altunkaya,” Araçlar park halinde iken araçların güvenliği ile ilgili herhangi bir sorumluluk taşımadan sadece para toplamanın Malatya’mıza hiçbir getirisi olmayacağı kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.


 

Bakmadan Geçme