Palancı, 'Takım Olarak İyi Çalışıyoruz'

PALANCI ,TAKIM OLARAK İYİ ÇALIŞIYORUZ, İSTEDİĞİMİZ SEVİYEYE VE YERE GELECEĞİZ

Spor Toto Bal Ligi ikinci gurupta mücadele eden Malatya Yeşilyurt spor Hazırlıklarını Belek’te sürdürüyor. Arkadya antrenman tesislerinde yapılan çalışmada Moraller yüksek ve Bunda en mutlu isim Tekınik Direktör Hayati Palancı hoca,İlk yarı performansı ve Kamp ile birlikte ilk yarıyı Hoca ile değerlendirdik.
ORTASAHA : Hocam öncelikle Futbola geri döndüğünüzde sizden beklentisi olanları yanıltmadınız bu konuyla alakalı neler diyeceksiniz.
HAYATİ PALANCI : Güzel bir soru ben Malatya’nın futbolda yetiştirdiği ve geri dönüp Memleketine hizmet etmiş ve bu hizmetimin karşılığımnı İMPARATOR lakabı ile almış bir kardeşinizim.Beni tanıyanlar bilirler kararlı ve yorulmayan işini en iyi şekilde yaptığımı bildikleri için Malatya Yeşilyurt sporda başarılı olacağımı biliyorlardı.Bende ilk yarı itibarı ile Onları mahcup etmemenin mutluluğunu yaşıyorum.Buradan hepsine sizde dahil teşekkür ediyorum dedi.
ORTASAHA : İlk yarı ve Transferlerle alakalı neler yaşadınız anlata bilirmisiniz.
HAYATİ PALANCI : Öncelikle başlarken işimizin zor olacağını biliyorduk.! Beklediğimiz gibi zor oldu. Yeni bir takım oluşturmanın riski hayli fazlaydı.! Amma hayatın kendisi risk bizde bu riski aldık. Yaptığımız takımın bizi mahcup etmemesi ve eskilerle yenilerin kaynaşma noktasında verdiğimiz mücadele boşa çıkmadı ve lige iyi bir başlangıç yaptık.Yukarıda verdiğimiz mücadele tam bir ekip işiydi.Başkan Mehmet Çınar her noktada desteğini bizden esirgemedi.Dursun Sucu başkan ve Yönetim kurulunun yanı sıra İdari genel Manejerimiz Burak Acıl’ında hakkını vermek lazım.Öyleki Başkan Dursun Sucu,Kadircan Esen ,Şahin Özer,Burak Acıl ve yöneticiler 24 saatini takım için harcadılar desek yerinde olur.Ben ve Ekibimde 24 saat istişare içinde takımın eksikliklerini gidermeye çalıştık.İşte bu özverilerinden dolayı Başkan Mehmet Çınar ve ekibine Dursun Sucu, Başkan ve yönetim kuruluna ve ekibime teşekkür ediyorum.Futbolcu kardeşlerimide Özverili mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Asıl Başarının baş mimarisi onlardır dedi.
ORTASAHA : İlk yarının genel değerlendirmesinde neler diyeceksiniz.?
HAYATİ PALANCI : Önceliğimiz lige iyi başlamaktı.! Bunu başardık artık her maçımız final havasında geçiyordu. Tunceli’de mağlup olduk fakat oyunsal ve genel anlamda mağlubiyeti hak eden bir oyun sergilemedik.! Bir sürü olaylar oldu.Fakat kimse ceza almadı.! Şampiyonluk yarışında en büyük rakibimiz olarak iyi bir galibiyet serisi yakalayan ve son 6 haftaya 8 puan farkla girdik.Şarkışla maçında takım olarak iyi başladık fakat birazda hakeminde taraf demeyeceğim amma baskıdan verdiği kararlarla yenildiğimizi düşünüyorum.Oradan mağlup döndük amma Biz galibiyet serimize devam ettik,Şarkışla üst üste berabere kalınca son hata bittiğinde aramızdaki puan farkını 4’e indirmeyi başardık.Bu bizim için önemliydi.Bunu başardık artık ikinci yarıya daha umutlu bakmamıza neden oldu.
ORTASAHA : İkinci yarı ile alakalı düşüncenizi alabilirmiyiz.
HAYATİ PALANCI  : İkinci yarıdan umutlu olduğumu söylemiştim.Bu umudum takımdaki futbolcularımızın arzu ve isteği ile takıma katacağımız takviye ile ligi arzuladığımız yerde bitireceğiz.Bunu başaracak gücümüz var ve başarmak içinde var gücümüzle çalışıyoruz.İkinci yarıda farklı bir olay var ilk yarıda ipler rakiplerimizin elindeydi.! İkinci yarıda ipler tamamen bizim elimizde olacaktır.Bizde bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz,bunuda başaracak gücümüz var dedi.
ORTASAHA : Transferler konusunda ne diyeceksiniz.!
HAYATİ PALANCI : Öncelikle daha öncede söylemiştim Mehmet Çınar başkan ve Yeşilyurt Belediyespor başkanı Dursun Sucu ve yönetim kurulu hep destek tam destek diyerek yanımızda ve tüm isteklerimize cevap vermekteler.! Bizde bunların desteğine layık olma mücadelesi veriyoruz.! Transfer listesini verdim ve listede bir isim var onunlada görüşmeler sürüyor.! Diğer 3 isim takıma kazandırıldı.Cemal Deliktaş,Selim Dağ,Alaattin Közen bunları ilk hazırlık maçında oynattık.Kısacası transferde istediğimiz oyuncuların gelmesi bizi dahada güçlendirdi.İnşallah onlarıda takımla kaynaştırıp yolumuza devam edeceğiz.
ORTASAHA : kamp değerlendirmenizi alabilirmiyiz.
HAYATİ PALANCI : Öncelikle Malatya’nın soğuk havasında Kar altında çalışma imkanımız olmayacağı için Antalya’da kamp yapmayı planladık ve planımız çerçevesinde Belekte Atlantis otelde kampa girdik.Günde çift antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Yukarıda belirttiğim gibi transfer ettiğimiz 3 arkadaşımız takımın kampına katıldı.Bu bizim için iyi oldu.Takımla kaynaşma noktasında sıkıntı yaşamamaları beni ayrıca mutlu etti.Başarıya giden yolda futbolcunun inancı ve takımı sahiplenmesi önemli yenilerde dahil herkes inandı ve bu inanç bizi başarıya götürecektir. Hazırlık maçı yaptık.Sabah ağır idman sonrası yaptığımız hazırlık maçında futbolcularımızın arzu ve istekleri mücadeleleri hayli beni mutlu etti.Sonuç çokta önemli değil.Takım olarak hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürmeye devam ediyoruz.İkinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz.
ORTASAHA : Röportajın sonunda söylemek istediğiniz varsa alalım
HAYATİ PALANCI : Öncelikle biz takım olarak Malatya’ yı en iyi şekilde temsil ederek Malatya’nın ihtiyacı olan ikinci Profesyonel takım ihtiyacını bu sezon gidermek istiyoruz.! O Sene Bu sene olacak inşallah.! Olması için biz gayret edeceğiz.! Malatyalılardan hem bize hemde Yeni Malatyaspor’a sahip çıkmalarını bekliyoruz.!Başarıya giden yolda taraftarlara çok ihtiyacımız var.! İkinci yarı 13 Finalimiz var bizi yalnız bırakmasınlar. Ortasaha gazetesi olarak sayın İsmail Karataş’a bu güzel röportaj ve ortamı sağlayıp bizi burada yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz

Bakmadan Geçme