Özel Oytun Türkoğlu Mersin Üniversitesi'ne Konuk Oluyor

Özel Oytun Türkoğlu Mersin Üniversitesi'ne Konuk Oluyor

Mersin Üniversitesi Dilbilim Topluluğu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen MEÜ-DİT TALKS, 13 Aralık 2019 tarihinde Mersin Üniversitesi Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi B salonu saat 15.30 'da Marka Stratejisti ve Konuşmacı Özel Oytun Türkoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

 

2002 yılında öğrencilerin kendi aralarında bilgi akışı sağlamak, çözüm üretmek, birlik ve beraberlikle etkinlikler düzenleyip organizasyon yapmak amacıyla kurulan Dilbilim Topluluğu bu yıl ilk kez kişisel markalaşma ve marka stratejileri öğrenmek için MEÜ-DİT TALKS etkinliği düzenliyor. Sat Kendini- Kişisel Markalaşmanın ve Pazarlamanın Kitabı'nın yazarı Özel Oytun Türkoğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte öğrencilerin yeteneklerini keşfetmesi ve kişisel imajlarını nasıl yönetmeleri gerektiği interaktif bir şekilde işlenecek. Konuşmanın ardından Özel Oytun Türkoğlu'nun başlatmış olduğu Türkiye’yi Ağaçlandırıyoruz projesi kapsamında dinleyicilere Tohum Kart hediye edilecek.

Özel Oytun Türkoğlu Kimdir?

Yaşamını dönüştürmeye 36 yaşında başlayan Özel Oytun Türkoğlu 1975 yılında Ankara’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik ve ODTÜ İnşaat Mühendisliği eğitimleri aldı. İş insanı ve “Sat Kendini – Kişisel Markalaşmanın ve Pazarlamanın Kitabı” isimli eserin yazarı olan Türkoğlu, aynı zamanda üniversitelerde, STK’larda düzenlenen etkinliklerde konuşmacı olarak yer almaktadır.

Bakmadan Geçme