Özel Çocuklardan Fotoğraf Sergisi

Akşemsettin İşitme Engelliler Okulu öğrencilerinin fotoğraf sergisi açıldı.

Akşemsettin İşitme Engelliler Okulu öğrencilerinin fotoğraf sergisi açıldı.

E-twinning  projesi kapsamında gerçekleştirilen fotoğraf sergisinin açılışına Okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler,  Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD Başkanı İnan Orhan, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Bayram Özşahin ve MAFSAD Üyeleri katıldı.

Okul Müdürü Mesut Gönç yaptığı açıklamada “Özel çocuklarımıza özel imkanlar sunabilmek adına her fırsatı değerlendiriyoruz.  3 Ülkeden 8 ortak okul ile birlikte yürütülen Special Colors Spring (Özel Renkler İlkbahar) e-twinning projemiz kapsamında, çocuklarımız MAFSAD’ın desteğiyle fotoğraf  eğitimi aldıktan sonra İlkbaharı anlatan güzel fotoğraflar çektiler. Bunun sonucunda da ortaya çok güzel bir sergi çıktı. Katkılarından dolayı MAFSAD Derneğine, Fotoğrafçılar Odasına, emeği geçen öğretmenlerime ve özel öğrencilerime özel bir teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

MAFSAD Başkanı İnan Orhan da, özel çocuklara her zaman destek olduklarını,  onlara imkan tanınması gerektiğini, Akşemsettin İşitme Engelliler Okulunun da bu imkanı  öğrencilerine yeterince sağladıklarını ve bu sebeple kendilerine çok teşekkür ettiklerini belirtti. Engelli çocukların sanatsal faaliyetler içerisine aktif olarak katılmalarının önemine vurgu yapan Başkan Orhan, sergide yer alan fotoğraflar için öğrencileri  ve emek harcayan öğretmenleri tebrik etti. 

Bakmadan Geçme