Özceyhan, Özgür Basın Demokrasinin Sesi ve Gücüdür

Özceyhan, Özgür Basın Demokrasinin Sesi ve Gücüdür

Malatya Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Ayşe Yıldırım Özceyhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.
Başkan Özceyhan, Özgür Basın Demokrasinin Sesi ve Gücüdür
Malatya Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Ayşe Yıldırım Özceyhan, Özgür ve Tarafsız Basın Her Zaman Milletin Sesi ve Demokrasinin Gücü Olmuştur. 

Malatya Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Ayşe Yıldırım Özceyhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Zeliha Salmanoğlu , Zahide Aslan ve Basın Sözcüsü Gazeteci Hatice Serap  Karlıdağ’da 10 Ocak  Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği  Malatya Şubesini Ziyaret Etti.
Başkan Ayşe Yıldırım Özceyhan , Basın ve Medya gerçekten toplumun sesi, kulağı ve toplumun bilinçlenmesi noktasında çok önemli bir misyonu üstlenmiş durumdadır.  Basın emekçisi kardeşlerimiz her türlü zor şartlar altında  kamu görevi yürütmektedir.  Özellikle sosyal medya ve internet medyası toplumları  devletleri yönlendirmede en önemli  güç konumundadır. Özellikle son 10  yılda sosyal medya ve internet medyası  çok önemli bir güç haline gelmiştir.
Başkan Ayşe Yıldırım Özceyhan , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile her zaman bizlerin yanında olan, bizlerin sesi, gözü olan yerel basın  emekçilerine bu ziyaret vesilesi ile teşekkür ediyorum. Bizleri misafir ettiğiniz için  siz Anadolu Basın Birliği  Malatya yönetimine çok teşekkür ediyorum. Milletin Sesi Olan Basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Birliği  Malatya Şube Yönetimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Malatya Kadın Girişimciler Derneği Başkan ve Yönetimine teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme