Onur Demez Baro'ya yeniden talip

11Ekim 2020 Pazar günü Saat:09:00-17:00 saatleri arasında seçimler yapılacaktır.

 

Bu arada Malatya Baro Başkanlığına tekrar aday olduğunu açıklayan onur Demez;

Hukuk devletinin ve demokrasinin olmazsa olmazı, hukukun üstünlüğüne inanan ve bu yolda yılmadan mücadele eden, insan haklarını koruyan, görevlerini hakkı ile yerine getiren ve adaletin gerçekleşmesi için var gücü ile mücadele eden kıymetli meslektaşlarım;
2021 yılında baromuzda yapılan seçimler sonrası, sizlerin teveccühü ile mensubu olmaktan her daim gurur duyduğum Malatya Baromuza, Baro Başkanı olarak seçildim. Seçildiğimiz günden bu yana, çalışma arkadaşlarım ile baromuzun refahı için büyük bir özveri ile çalıştık.
Şahsıma lâyık görülen başkanlık görevini  onurla, gururla ,sorumluluk bilinciyle,  azimle halen yürütmekteyim. Malatya Barosu Başkanlığı görevini, üstlendigim günden bu yana; meslek üstadlarımla, yola çıktığım çalışma arkadaşlarımla ,her biri birbirinden kıymetli siz değerli meslektaşlarımla birlikte bir düzen içerisinde sürdürdük. Daha gidecek çok yolumuz var biliyoruz! Yapmış olduğumuz çalışmalar ve yapacağımız çalışmaların baromuzu daha da ileriye taşıyacağına inancımız tamdır.
Siz değerli meslektaşlarımın her daim yanımda hissettiğim kıymetli desteğine yeniden talibim!
Takdir;  görevini  yaparken kimseye... ne müvekkile, ne yargıca ne de iktidara tabi olmayan, aşağısında kişilerin varlığı iddiası bulunmayan , hiçbir hiyerarşik üst de tanımayan   siz    değerli meslektaşlarıma ait olmak üzere yüce genel kurulumuzundur.
Malatya Baro Başkanlığı görevine şahsımın lâyık görülmesi halinde; sizlerden aldığım güç ve inançla; demokratik ve adil hukuk devletinin olmazsa olmazı, yargının asli ve kurucu unsuru, savunma makamınının yeri doldurulmaz yılmaz savunucuları siz kıymetli meslektaşlarım için, çalışma arkadaşlarım ile birlikte meslek sorunlarımıza çözümler bulmaya ve bu sorunları ortadan kaldırmak için büyük bir özveri ile çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum. Genel Kurulumuzun baromuza hayırlı olmasını diler,  her bir aday meslektaşıma başarılar dilerim. Biz birlikte güçlüyüz!
Malatya Barosu Başkan Adayı Av. Onur DEMEZ

Bakmadan Geçme