Ocak'ta Ekmek Bölüştükçe Çoğalıyor

Malatya Ülkü Ocakları'nın helal sofrasında, Ramazan ayının ilk gününden itibaren bölüşülen ekmek, binlerce gönüldaşla çoğalmaya devam ediyor

Malatya Ülkü Ocakları’nın helal sofrasında, Ramazan ayının ilk gününden itibaren bölüşülen ekmek, binlerce gönüldaşla çoğalmaya devam ediyor.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığının “Bu Ocakta Ekmek Bölüştükçe Çoğalır” sloganıyla başlatmış olduğu geleneksel Ocak iftarları programı, yüzlerce gönüldaşın aynı sofra etrafında birleşmesine ve aynı helal rızkı paylaşmasına vesile oluyor. Her gün bir hayır sahibinin destek olduğu bereketli sofra, hem karınları hem de gönülleri doyurmaya devam ediyor.

Yüzlerin güldüğü, Ocağ’ın yiğit erlerinin birbirine kenetlendiği iftar programı ile ilgili olarak Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül yaptığı açıklamada “Mübarek Ramazan ayımızın ilk gününden itibaren, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak iftar programı düzenlemekteyiz. Bölüşürsek tok olacağımızın, bölünürsek yok olacağımızın bilincinde olarak, bu helal sofrada sadece karınları doyurmuyor, aynı zamanda bütün halkımızı bu sofranın etrafında kenetlenmeye davet ederek, birlik ve beraberlik ruhumuzu canlı tutmaya çalışıyoruz. Bu helal soframıza destek veren gönüldaşlarımıza şahsım ve Ocağımız adına teşekkür ediyor, halen helal soframıza icabet etmemiş vatandaşlarımızı da, bu bereketten nasiplenmeye davet ediyorum. Var olsun Ülkü Ocakları!”

Bakmadan Geçme