Nevin Taşlıçay'a sürpriz doğum günü

Erzurumlu Asenalar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay'ın yaş gününü unutmadılar.

Erzurumlu Asenalar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay'ın yaş gününü unutmadılar.
Erzurumlu Asenalar, Başkanları Nevin Taşlıçay'ı hazırladıkları pastayla makamında ziyaret ederek doğum gününü kutladılar.
Asenaların sürpriz doğum günüyle ilgili olarak MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:
“'Sayıyorsan beni kendine yakın
Hem ben bilem hem sen bil, bilişelim, 
Benim köyüm senin kentine yakın; 
Hem ben gelem hem sen gel, gelişelim.'
Gönlü Çalab’ın tahtı bilenleri, dünya uzak kılamaz birbirinden. Soğuğuyla meşhur Erzurum’un sıcacık kalpleri; gönülleriniz var olsun.
YAŞ GÜNÜNÜ KUTLAYANLARA TEŞEKKÜR MESAJI
MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, yaş gününü kutlayanlara da bir mesajla teşekkür etti. Mesaj şöyle:
"Dünya bir penceredir, her gelen baktı geçti"
Dünyaya baktığım ilk pencerede; atamdan öğrendiğim, köyümün toprağından, ağaçlarından, kuşlarından öğrendiğim en önemli şey, bu topraklarda ve külli kainatta her şeyi ayakta tutacak şeyin "Gönül" olduğuydu. 
Gözün gördüğünden ötesini gönül görüyordu. Kalplerdeki sıcaklığı, gözlerdeki parıltının kaynağını, bizi bize yakınlaştıran her şeyi...
İnsana insanca bağlandım.
Sevdim, hürmet ettim.
Kazandım.
Bugün yeni bir yaşın insana getirdiği en güzel şeyin, önceki yaşlarında biriktirdiği, güzelliklerin bir anda topluca önüne koyulması olduğunu yeniden gördüm. Beni seven herkesle birlikte dualarımın sınırı genişledi, gönül birliği yaptığım herkesle birlikte şükrüm arttı.
Bu, her geçen gün özünün yüceliğine tekrar tekrar şahit olduğum, bana hatır ve gönül kelimelerinin kıymetini yaşayarak öğreten büyük milletime sevda mektubudur. 
Bu, Allah'a şükür mektubudur.
Bu, gönlüme aldığım, gönlüne girdiğim her güzel insana muhabbet mektubudur. 
Bana gözden ötesini, bana sözden ötesini yaşattınız.
İyi ki varsınız....  

 


 

Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme