N&D Marka Kedi Maması Kampanyalı Fiyatlarla Uygunpetgross.com.tr 'de!

Besleyici Kedi Maması Tercih Edin

Evimizin prens ve prensesleri olan minik sevimli kedileriniz için mama seçmek oldukça zor bir süreçtir. Hele ki yavruyken sahiplendiğiniz bir kediniz varsa yavruluk döneminde, yetişkinlik döneminde veya kısırlaştırırsanız kısırlaştıktan sonraki döneminde ihtiyaçları değişen kedilerinizin mamalarını da değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Mama seçimi sevimli dostunuzun sağlığı, ömrünün uzaması ve kilo kontrolü için çok önemlidir. Bu kadar çok mama markası ve çeşitliliği arasından doğru seçimi yapmak da zor olabilmektedir. Kediniz için doğru mamayı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı detaylara gelin birlikte bakalım.

Besleyici Kedi Maması Tercih Edin

Kedi maması satın almak gerçekten bazen doğru seçimi yapmaya çalışırken kafa karıştırıcı ve zor olabilmektedir. Kedinin cinsine, yaşına, kilosuna bağlı olarak bir seçim yapmak aslında en doğrusu olacaktır. Her kedinin ihtiyacı diğeriyle bir değildir. Yavru bir kediye sahipseniz yavru kedi maması tercih etmeniz gerekirken, kedinizi kısırlaştırdıysanız metabolizması yavaşlayacağı için ona uygun olan kısır kedi mamasını tercih etmeniz gerekir.

Kedilerin hareketlilik sevileri de birbirinden çok farklıdır. Özellikle yavru dönemlerinde çok hareketli olan kediler büyüdükçe daha az hareket etmeye başlarlar. Böyle bir süreçte kedinize yavruyken verdiğiniz mamayı büyüdüğünde ve hareketleri azaldığında verirseniz kilo almasına sebep olabilirsiniz. Bunun dışında aynı yaşta farklı iki kedinin de aktivite düzeyi birbirinden farklı olabilir. Bir kedi çok aktifken, diğeri daha miskin ve hareketsiz olabilir. Bu açıdan baktığınızda da bu iki kedinin besin ihtiyacı farklı olacağından farklı çeşitte mamalar tüketmesi gerekecektir.

Kaliteli Markaların Ürünlerini Satın Alın 

Kediniz için doğru mamayı seçmek bu kadar marka ve çeşitliliğin arasında gerçekten de çok zor. Kedinizin ihtiyaçlarını ve özelliklerini belirledikten sonra geriye kalan tek şey doğru ve kaliteli markayı seçmek olacaktır. Bu noktada kaliteli bir mama tercih etmek çok önemlidir. Kaliteli mamanın özelliği gerçekten besleyici, temiz içerikli ve kediniz için faydalı olmasıdır. Örneğin N&D kedi maması çeşitleri bu özelliklere uygun kaliteli mamalar arasındadır.

Kedinizin içerik bakımından temiz bir mama tüketmesi çok önemlidir. Bu temiz içeriğe sahip diğer bir mama markasına Reflex örnek olarak gösterilebilir. Reflex hem zengin içeriğiyle faydalı hem de kedinizin tadına bayılıp afiyetle yiyeceği bir mama çeşidi olmasıyla ön plana çıkmaktadır. Besleyici ve zengin seçenekleriyle diğer kaliteli kedi maması markası da kesinlikle Felicia kedi maması diyebiliriz. Bu gibi kaliteli mamalar hem kediniz tarafından iştahla tüketilecek hem de onların sağlıklı olmasını sağlayacaktır. Kedinizin uzun ömürlü, sağlıklı ve tüylerinin de parlak ve muhteşem olmasını istiyorsanız bu seçenekler arasından bir tercih yapabilirsiniz.

Kedi Maması Çeşitlerini Tanıyın

Kedinizin ihtiyacı doğrultusunda mama markasını belirledikten sonra mamaların türleri arasında da bir seçim yapmamız gerekmektedir. Kedi konserve mamaları, kuru kedi maması, yaş mama, ödül maması gibi birçok çeşit karşımıza çıkmaktadır. Her mama çeşidinin kediniz için sağladığı fayda birbirinden farklıdır. Bu yüzden hepsinden doğru oranda ve doğru zamanda tüketirlerse daha sağlıklı ve uzun bir yaşam sürebilirler. 

Konserve kedi mamaları kedinizin sıvı ihtiyacını karşılarken, kuru mamalar hem onların sağlıklı beslenmesine katkıda bulunur hem de bütçenizi sarsmaz. Ödül mamalarıyla da kedinizi eğitebilir veya onların mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Özetle kediniz için bir mama seçimi yapmak istiyorsanız onun ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli ve besin değeri açısından en besleyici mamayı seçmek sevimli dostunuzun sağlığı için en doğrusu olacaktır. 

Bakmadan Geçme