My Hero Academia İzle - Anime İzle - Death Note İzle

My Hero Academia İzle - Anime İzle - Death Note İzle

My hero academia Japonca bir animasyondur. En iyi Manga ödüllerine layık görülerek 5 farklı sezonu ile gündeme damga vurmuştur. Popüler olarak takip edilmekte ve konusu ile de ilgi çekmektedir. Süper güçleri ve süper kahramanlık teması üzerine kurulmuş bir yapım olan bu anime içerisinde süper kahramanların bulunduğu macera ve bilimsel fantezi türü olarak yayına girmiştir. Buradaki karakterler kendilerine profesyonel kahraman ünvanı vermişlerdir. Ana tema olarak insanların eşit olarak da olmadıkları üzerinde bir sistem benimsenmiştir. Animeyi merak edenler My Hero Academia izle aratması yaparak izleyebilirler.
My Hero Academia Konusu
My Hero Academia konusu süper güçler yetiştirebilmek adına bu yeteneğin ve gücün kazanılabilecek çoğu 4 yaşındaki çocukların tuhaflıkları içeren bir dünyayı ele almaktadır. Buradaki her bir insanın farklı güçleri bulunur. Bu güçler insanlar içerisinde iyiliği yayabilmek ve kahramanlık gösterilebilecek olaylara müdahale edebilmek niteliğindedir. Sahip olunan bu süper güç bazen bir kurtarma ekibinde yardım edebilmeyi sağlayan bir yetenek olabilmektedir. 
Karakterlerde var olan bu güç bazen kötülük yapan ve insanlara zarar veren kötü adamların peşine düşer. Kahraman olabilmeyi ve suçluları yakalayabilmeyi sağlayacak bir ünvan içerir. Her işin sonunda kişilere belirli bir statü verilmektedir. Toplum içerisinde aksaklıkları, bozuklukları gidererek insanların zor durumda kaldıkları durumları iyileştirmeye çalışan bu kahramanlar statüleri ilerledikçe profesyonel kahraman ünvanı alırlar.  Anime izlemek isteyenler için iyi bir tercih.
Death Note Konusu
Olağanüstülükleri yönüyle ve başarısıyla adından söz ettiren Death Note anime severlerin severek takip ettikleri bir başka Mangadır. 2016'nın Mayıs ayında dergide yerini bulmuş ve 37 farklı bölüm ile sevenleri ile buluşmuştur. Farklı yazarlar tarafından da farklı versiyonları ile yazılmaya ve kullanılmaya devam etmiştir. İçerisinde doğaüstü renklerin hakim olduğu korku ve polisiye dönük bir yüzü bulunan psikolojik bir animedir. Baş karakter bir lise öğrencisidir. 
Yagami Light, adındaki bu lise öğrencisi okul derslerinde gayet başarılıdır. İnsanların yozlaştığı bu çevreden bıkmış ve adaleti istemektedir. Bir gün kendi evreni olan Şinigami dünyasında yaşayan doğaüstü bir yaratık bu evrendeki ölüm defterini bilerek elinden dünyaya düşürür. Daha doğrusu fırlatır. Bu defteri de baş karakter olan Yagami olacaktır bu andan itibaren ona olağanüstülükler fark edilmeye başlar. Kurgu dolu animeyi izlemek isteyenler Death Note izle yazarak aratabilirler.

Bakmadan Geçme