Muhtarlar Derneği Başkanından Ziyaret

Türkiye Muhtarlar konfederasyonu Kaysı Kent Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş

Türkiye Muhtarlar konfederasyonu Kaysı Kent Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya şubesini ziyaret ettiler.

Türkiye Muhtarlar konfederasyonu Kaysı Kent Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya şubesini ziyaret ettiler. Başkan Aktaş, Anadolu Basın Birliği’nin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve takdir ediyoruz dedi. Bu anlamlı ve güzel çalışmalarından dolayı başta Dernek Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarını canı gönülden kutluyorum dedi.

Türkiye Muhtarlar konfederasyonu Kaysı Kent Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, Sultansuyu Harasının Malatya için çok önemli olduğunu dile getirdi. Başkan Aktaş, Sultansuyu Harasına bizler Malatyalı olarak hep birlikte sahip çıkmalıyız. Buraya sadece birkaç kişinin sahip çıkması yetmiyor ve hep birlikte sahip çıkmalıyız. Sultansuyu Harasının Özellikle Akçadağ bölgesinin daha fazla sahip çıkması gerekiyor.  Aktaş, Bizler Muhtarlar ve yine basınla birlikte Malatya’mızın değerlerine mutlaka sahip çıkmalıyız. Malatyamızda tabi ki mutlaka önemli işlerin ve yapılacak hizmetlerin olmasına da hep birlikte sahip çakmalıyız. Malatya’mızın en önemli yerlerin satışlarını daha önceden hep birlikte gördük ve bugünlerde Sultansuyu Harasının gitmesine göz yummayız ve burasıda giderse Malatya’mız için yazık olur. Bizler bugün Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin kıymetli Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Bizleri bugün misafir ettiler. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Zeki Dağ’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi ziyaret eden Türkiye Muhtarlar konfederasyonu Kaysı Kent Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, Bizler basın olarak Malatya’mızın sorunlarını her zaman gündeme getiriyoruz ve sahip çıkıyoruz. Bizler her zaman Ülkemizin bekası ve Malatya’mızın sorunları ve sıkıntıları olunca mutlaka sahip çıkıyoruz. Bizler Anadolu Basın Birliği Derneği olarak hiç kimsenin adamı ve derneği olmadık ve olmayız dedi. Eğer bizler Anadolu Basın Birliği Derneği olarak başkaları gibi başkalarının adamı ve derneği olsaydık tabi ki bizlerde onlar gibi olurduk ve susardık. Bizler Ülkemizin adamı olduk ve derneğimiz Ülkemizin Derneği olmuştur. Bizler Ülkemizi seviyoruz ve Malatya’mızı seviyoruz.

Bizler Ülkemizi ve Malatya’mızı seveceğiz ve sevmeye devam edeceğiz. Hiç kimsenin ne derneği oluruz ne de adamı oluruz. Anadolu Basın Birliği Derneğinin bir özeliği vardır ve bir dürüstlüğü vardır. İşte Malatyalı hemşehrilerimiz bizleri bu yüzden seviyorlar, bizlerde tüm hemşehrilerimizi seviyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz, Allah hepsinden razı olsun.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Sultansuyu Harası ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Muhtarlar konfederasyonu Kaysı Kent Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, tabi ki Sultansuyu Harası Malatya’mız için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bizlerde her zaman olduğu gibi bugünde sahip çıkacağız ve çıkmalıyız dedi.

Başkan Dağ, geçen hafta Ankara programımızda TİGEM’inde eski genel müdürü olan ve şimdiyse Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’yle Malatya Sultansuyu Harasındaki sıkıntılarla ilgili bir görüşmemiz olmuştur. Malatya’mızda ki Sultansuyu Harasının özelleşmeyle ilgili açıklamalarımız olmuştur. Sayın Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Malatya Sultansuyu Harası ve yine diğer illerde bulunan Özelleştirme olmadığını ve sadece kiralanmıştır dedi. Kiraya verilen yerlerinde daha sağlıklı ve kaliteli olması nedeniyle verilmiştir. Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde gündeme gelen Hipoterapi Merkezi'nin kiraya verilmesi ve binaların yıkımı ile ilgili iddiaların asılsız olduğunu, söz konusu iş ve işlemlerin tamamen açık, şeffaf, ihale mevzuatlarına uygun ve kamu menfaati gözetilerek yapıldığını dile getirdi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi ziyaret eden Türkiye Muhtarlar konfederasyonu Kaysı Kent Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Türkiye Muhtarlar konfederasyonu Kaysı Kent Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, Başkan Dağ’ın Başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
 

Bakmadan Geçme