Muhtarlar'dan Başkan Akın'a Plaket

Battalgazi mahalle muhtarları Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan AKIN'ı ziyaret etti.

Battalgazi mahalle muhtarları Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan AKIN’ı ziyaret etti. Birlik Başkanı Akın’a Tarıma yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik ederek plaket verildi.

Ziyarette konuşan Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan AKIN ‘’Çok değerli Battalgazi ilçemiz muhtarları, öncelikle hepiniz hoş geldiniz’’. Muhtarlarımız mahallelerimizin sorumlu valisi ve öncüleridir diyerek, muhtarlığın önemini vurgulayan Başkan AKIN; Muhtarlarımız ile birlikte sürekli istişare halinde çalışmaları koordineli olarak yürütüyoruz. Tarım ve Hayvancılık noktasında girişimde bulunmak isteyen muhtarlarımıza her zaman kapımız açıktır. Bugün böyle düşünceli bir program yaparak, bizleri ziyaret edip, plaket vererek onore ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Muhtarlar adına kısa bir konuşma yapan üniversite Mahalle Muhtarı Esra POLAT ise; ‘’Bugün Battalgazi ilçemizin muhtarları olarak Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan AKIN’ ı ziyaret ederek sorunlar, sıkıntılar ve yapılabilecek projeler ile ilgili istişare ve Malatya Tarım ve Hayvancılığına yaptığı katkılarından dolayı teşekkür plaketini vermek için burada olduklarını söyledi ve tüm yapılacak çalışma, organizasyonlara katkı sunacaklarını bildirerek,  Başkan İhsan AKIN’ a teşekkür etti.

Ziyarete katılım sağlayan Muhtarlar; Kernek mahalle muhtarı Metin Türkoğlu, Üniversite mahalle muhtarı Esra POLAT, Paşaköşkü mahalle muhtarı Asiye ŞAHİN, Ataköy mahalle muhtarı Elif GEMİCİ  Başharık mahallesi  Muhtarı Ramazan TAŞAN,  Fırat mahallesi muhtarı Nihat BİNER, Sancaktar mahallesi muhtarı Ahmet ÖZPOLAT, Akpınar mahallesi muhtarı Hüseyin IŞIK,  Toptaş mahallesi muhtarı Mehmet PEKŞEN, Niyazi mahallesi muhtarı Nilgün TEKATLI, İsmetiye mahallesi muhtarı Turan KILAVUZ, Şehit Fevzi mahalle muhtarı Sami CENGİL, Halfettin mahalle muhtarı Murat CEYHAN, Cirikpınar mahallesi muhtarı Muzaffer BARAN, Kavaklıbağ mahalle muhtarı Ekrem TUR ve Yarımcahan mahallesi muhtarı Hasan HERDİLİ  katıldı.

Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan AKIN
 

Bakmadan Geçme