Muhtar Kılıç: Başkan Gürkan Bize Yardımcı Oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar Kapsamında Darende İlçesi Irmaklı Mahallesi’ne 18 bin metrelik içme suyu hattı çalışması yapılıyor. 
KARATAŞ: SAĞLIKLI VE KESİNTİSİZ HİZMET VERİYORUZ
Çalışmalar hakkında bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, MASKİ’nin çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek, “Merkez ve kırsal mahallelerimiz olmak üzere tüm yerleşim birimlerine içme suyu sağlamak adına büyük bir kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir yandan içme suyu kaynağı bulunmayan yerleşim yerlerine yeni kaynaklar sağlayarak, bir yandan eski içme suyu şebekelerini yenileyerek bir yandan da yeni içme suyu hatları inşa ederek vatandaşlarımıza sağlıklı ve kesintisiz bir içme suyu ulaştırmak için gayret ediyoruz. Darende İlçesi’ne bağlı Irmaklı Mahallemize 18 bin metre içme suyu hattı, bir adet 200 tonluk içme suyu deposu, bir adet kaptaj, 10 adet sanat yapısı ve 250 adet içme suyu abone bağlantı çalışması gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızın yüzde 25’lik kısmını tamamlamış durumdayız. Kısa bir süre içinde diğer çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.
AYRICA 8 BİN 750 METRE KANALİZASYON HATTI YAPILDI
MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, Irmaklı Mahallesi’nin kanalizasyon alt yapısının 2020 yılında tamamlandığını kaydederek, “Yaklaşık 8 bin 750 metre hat döşemesi, 184 adet muayene bacası, 179 adet parsel bacası ve 1000 kişilik foseptik çalışması gerçekleştirdik” diye konuştu.
Muhtar Kılıç: Başkan Gürkan Bize Yardımcı Oldu
Darende İlçesi Irmaklı Mahalle Muhtarı Ömer Kılıç ise, “Mahalle olarak içme suyu problemimiz vardı. 80’li yıllarda yapılan bir hat vardı ama devam arıza veriyordu. Randıman alamıyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan bizlere yardımcı oldu. MASKİ’ye başvurumuzu yaptık. Hızlı bir şekilde programa alınarak çalışmalara başlanıldı. Şu anda hat çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bitecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz M. Yaşar Karataş’a ve emeği geçen herkese mahallelim adına teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Bakmadan Geçme