Milliyetçi Hareket, bölgede başarılı olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in Divan Başkanlığında,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in Divan Başkanlığında, Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda büyük coşku içinde gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin mesajı MYK üyesi Adem Yürdagül tarafından okundu.
“HAİN VE PKS UZANTILARINA YER YOK"
Divan Başkanı MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, kongrede yaptığı konuşmada, katılan bölge il başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ederek, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin selamlarını iletti. 
Erdem yaptığı konuşmada özetle şöyle dedi:
"Bizim için önemli olan eski ve yeni il başkanlarının burada olmalarıdır. Yüreğimiz Batman’dadır. Bundan sonra Batman’da hep birlikte yürüyeceğiz. Kısa sürede geldiği günden beri büyük başarılara imza atmış İl Başkanımız Sayın Kerem Demir’e teşekkür ediyorum. 
MHP DESTAN YAZACAK
Bizler bundan sonra bu bölgede liderimizin talimatıyla önemli bir destan yazacağız. Batman’da hain ve PKK’nın uzantılarına yer yoktur. Burada Milliyetçi Hareket vardır.” 
İL BAŞKANI DEMİR'İN SÖZLERİ
MHP İl Başkanı Kerem Demir de yaptığı konuşmada, partilerinin güçlenerek yoluna devam ettiğini söyledi.
Demir, özetle şöyle dedi:
“Bu gün Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Teşkilat Başkanımız Edip Semih Yalçın'ın tensipleri ve sizlerinde teveccühünüz  ile  devralmak istediğimiz bu bayrağı şerefle onurla taşıyacağım. Partimize ve davamıza hizmet edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Oluşturduğumuz kadrolar bu davaya gönül vermiş kadrolardır. Allah’ın izniyle ve sizlerin desteğiyle Batman’da Milliyetçilik gücü hareketine yeni bir vizyon kazandıracağız."
MHP Batman İl Kongresi, Diyarbakır, Siirt, Elazığ, Mardin İl başkanları ile MHP İl ve İlçe teşkilatı üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.
YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR?
Tek adayın olduğu kongrede Kerem Demir MHP Batman İl Başkanı olurken, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşturuldu:
"Azize Öztürk, Bozo Aslan, Şehmus Direk, İsmail Söğüt, Adnan Yıldız, Veysel Demir, Ziver Ceviz, Nihat Demir, Halil Koç, Aydın Aslan, Asım Akgün, İrem Aydıner, Mehmet Şirin Öztürk, Halis Çelebi, Musa Kartal, Erkan Erin, Halis İsen, Ali Can, Arif Koç, Gülistan Bıçakçı, İhsan Eroğlu, Mesut Çoban, Derya Demir, Abdullah Demir ve Yılmaz Yıldırım."

Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme