Milletvekili Çalık, Gündüzbey'de esnafı ziyaret etti

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Mahallesindeki işyerlerini gezdi, esnafla sohbet etti.

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Mahallesindeki işyerlerini gezdi, esnafla sohbet etti.

Milletvekili Çalık, AK Parti eski Bingöl Milletvekili ve Malatya İl Koordinatörü Yusuf Çoşkun, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Yeşilyurt ilçe başkanı Muhammed Yalçınkaya, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Özlem Pelitoğlu, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Akın ile birlikte Gündüzbey Mahallesindeki işyerlerini gezdi, esnafla sohbet etti.

“Gündüzbey Sosyal Tesisi 2021’de hizmete girecek”

Milletvekili Öznur Çalık, vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ve vatandaşların sorunlarını dinlediğini kaydetti. Çalık, Gündüzbey’e has fırın yemekleri kültürünü tanıtmak ve turizme katkı sağlamak amacıyla yapılan Gündüzbey Sosyal Tesisleri inşaatında incelemelerde bulundu ve tesisin 2021 yılı Ağustos ayında hizmete gireceğini ifade etti.
Çalık, DSİ Malatya Şube Müdürü Arif Tüfenkci ile birlikte Gündüzbey’deki sulama kanalındaki eksiklikler ve yapılması gerekenlerle ilgili incelemelerde bulundu. Çalık, MASKİ’nin Gündüzbey’e 3,5 kilometrelik içmesuyu hattı yenileme çalışması yaptığını belirtti. Çalık, daha sonra Yeşilyurt eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk’u da evinde ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bakmadan Geçme