Milletin yazdığı Destan unutulmayacak

Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir, '4 yıl değil, 4 asır da geçse 15 Temmuz'un önemi, kıymeti ve 15 Temmuz gecesi bu milletin nasıl bir destan yazdığını unutmadık, unutturmayacağız' dedi.

Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir,‘15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli ve dik duruşu ile aziz milletimizin güçlü iradesi ile yazdığı destan, Ayasofya'nın bugün müzeden özü olan camiye kavuşturulmasının anahtarı olmuştur’ dedi.

Sayın Said Yalçin;

Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir, ’Türkiye'nin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne yönelik feto terör örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli ve dik duruşu ile aziz milletimizin güçlü iradesi ile önlendiğini’ belirtti. Demir, ‘Yaşanan bu hainliğin yüzyıllar boyunca asla unutulmayacağını dile getirerek, darbe girişiminin 4. yılında hain odakların kirli emellerinin milletçe hatırlanacağını ve 15 Temmuz ruhunu yaşatmak, diri tutmak ve bu demokrasi karşıtı kalkışmaya karşı koyan aziz milletimizin kahramanlığını nesilden nesle aktarmak her er kişinin vazifesidir ’dedi.

‘15 Temmuz da bu aziz Milletin yazdığı destan Ayasofya'nın müzeden özü olan camiye dönmesini sağlamıştır’

Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir,15 Temmuz 2016 gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla tüm yurtta sokağa çıkan aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin onurlu duruşu ve dünyada eşi benzeri görülmemiş cesareti ile hain darbe girişimi püskürtülmesinin 4 yılında o gece gösterdiği kahramanlık ve 29 gece süren Demokrasi Nöbetleri ile birlik ve beraberliğini tüm dünyaya göstermiştir.

Demir, ’Kurtuluş mücadelesi yıllarından sonra ülkeyi yönetenlerin, camiden müzeye dönüştürdüğü Ayasofya’nın, Bugün tekrar özü olan Cami'ye kavuşturulması, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı, Milletimiz verdiği ikinci kurtuluş mücadelesi ile bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini ortaya koyması ile bugün kendi toprakları içinde bulunan Ayasofya'nın öz kimliği olan camiye kavuşmasını sağlamıştır ’dedi.

Sözlerine şöyle devam eden Araştırmacı Yazar Hüseyin Demir, ‘Ülkemizin bağımsızlığı ile milletimizin birliğini ve beraberliğini hedef alan 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain darbe girişiminin dördüncü yıl dönümün de bir kez daha insanlık dışı bu kanlı darbe girişimini lanetliyor, 15 Temmuz gecesi şehit olan 251 kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum’. dedi

Bakmadan Geçme