Miad Sevgi Evlerinde muhteşem sünnet şöleni

Malatya'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Sitesinde sünnet töreni gerçekleştirildi.

Malatya Valisi Hulisi Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Ak Parti Malatya Milletvekili, Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci Ahmet Çakır sivil toplum temsilciler ve çocuklar katıldı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) düzenlediği Sevgi Evleri'mizde kalan yavrularımızın sünnet heyecanına ortak olduk.
Sünnet merasimlerine şahitlik ettiğimiz evlatlarımıza hayırlı bir ömür diliyor, bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum."dedi.

Vali Hulusi Şahin, Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Çocuk Evleri Sitesi'nde düzenlenen programda, böylesi güzel bir ortamda bulunmaktan duyduğu memnuiyeti dile getirdi. Türkiye'nin devlet koruması altındaki çocuklara bakma anlamında 2007'den sonra devasa bir dönüşüm geçirdiğini belirten Şahin, geçmişte öğrenci yurdu mantığıyla çocuklara bakıldığını, şimdi ise sevgi evleri yönteminin olduğunu söyledi.

“Sizin için sahneye çıkar şarkı söylerim”
Malatya'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen çocuklar için sahneye çıkararak şarkı söyledi sünnet olan çocuklar ve gençler eğlendi.

Bakmadan Geçme