MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya'yı Makamında Ziyaret Etti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya'yı Makamında Ziyaret Etti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Ülkücü camiada sevilen ve sayılan bir başkanımızdır. Başkan Kaya, Her zaman davasına sahip çıkmıştır ve çıkmaya devam ediyor. Kaya, Hiçbir zaman davasına küsmemiştir ve tam tersi ise davasına sahip çıkmıştır. Başkan Dağ, Bizler Anadolu Basın Birliği olarak kendilerini her zaman takdir ediyoruz ve her zamanda yanlarında olduğumuzu burada belirtmek isterim dedi.

Başkan Kaya, Uzun yıllar teşkilatta görev yapıyor. Kişiliği ile güler yüzlü Malatya’mızda takdir kazanmıştır ve kazanmaya devam etmektedir. Başkan Kaya’yı en çok sevenlerde ise tabi ki Malatya’mızın basın camiasıdır. MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Malatya’mızda vatandaşın takdirini kazanmaya devam ediyor. Başkan Kaya’nın bir özeliği de güller yüzü olmuştur. Kaya, Malatyalıları seviyor ve Malatyalılarda Başkan Kaya’yı seviyor. Başkan Kaya’nın bir özeliği de her zaman yapıcı olmuştur ve asla yıkıcı olmamıştır. Her zaman kapısı her kesime açık olmuştur.

Bizler Anadolu Basın Birliği Olarak bugün MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Sayın Mehmet Ali Kaya Başkanımızı Makamında ziyaret ederek Ülkemizin ve Malatya’mızın gündemini konuştuk. Bu anlamlı ziyaretimizde bizlere göstermiş olduğu güler yüz ve hoş sohbetten dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ise, “ Yeşilyurt MHP İlçe Başkanlığı olarak tüm teşkilatlarımız ile uyum içinde çalışıyoruz. Ülkemizin ve Malatya’mızın birliği ve beraberliği için hep birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Başkan Kaya, Bu güzel Ülke hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız çünkü gidecek başka bir yerimiz yoktur. Bizler Türkiye Cumhuriyetinin Vatandaşıyız ve Ülkemize sahip çıkacağız dedi.

 MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Cumhur İttifakında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile istişareler içindeyiz. Bizim partililerimiz yoktur. Dava arkadaşlarımız vardır. Dava ne alınır, ne satılır. Bu şuur ile yolumuza devam edeceğiz dedi. Yeter ki bizler birlik içinde olalım. Tabi ki bizler birlik içinde olduğumuzda Ülke olarak daha güçlü oluyoruz ve bu birlik beraberlikte bizlerde vardır. Bizleri ziyarete gelen Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Anadolu Basın Birliği Malatya’mızda çok önemli çalışmalar yapmışlardır ve bu güzel çalışmalarını sürdürüyorlar. Başkan Kaya, Bizler her zaman basınımızın yanında olduk ve kapımız her zaman açık olmuştur. Koronavirüs’de Ülke olarak çok zor günler geçirdik. İnşallah bu zor günlerde geride kalmıştır. Yaşanan bu sıkıntıları inşallah bir daha yaşamayız dedi.
 

Bakmadan Geçme