MHP Lideri Devlet Bahçeli, '101 kişinin ismini tek tek inceledim. Bildiri zehir ve zillet'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendilerini 'Aksaçlı' olarak niteleyen bir grubun açıklamasına sert cevap verdi.

ANKARA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendilerini "Aksaçlı" olarak niteleyen bir grubun açıklamasına sert cevap verdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli, "101 kişinin ismini tek tek inceledim. Bildiri zehir ve zillet” dedi. Bildiriyi FETÖ ve PKK bildirisi gibi olarak tanımlayan MHP Genel Başkanı Bahçeli, daha sonra şöyle dedi:
“Utanç verici ve bu kirli bir hesabın gösterisi. Aksaçlı değil, akbaba bildirisidir. Ve anlaşılan hain Gülen'in kaldığı yerden saçları ağarmış yüzlüleri kızarmamış eski Marksist Leninistler devam etmek istiyor."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milletvekili Tuma Çelik ile ilgili bir soruya cevap verirken şunları söyledi: 
"Bu rezilliğin neyini değerlendireyim, HDP gizledi. Alçağın milletvekilliği düşürülmeli, sonra da yargı önünde hesap vermeli.
Tepkileri en aza indirmek için ihraç kartını devreye soktu HDP! Bu alçağın vekilliği düşürülmeli, yargı önünde hesap vermeli. Kadınları, çocukları, gençleri bunlardan uzak tutmak mecburiyet. Bebek katilinin siyasi uzantılarının kadın düşmanı oldukları, masumlara kıydıkları bir kez daha tescillendi."
PINAR GÜLTEKİN CİNAYETİ
Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayeti hakkında da değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kadın cinayetlerine sıfır tolerans gösterilmesi gerektiğini bildirdi.
Devlet Bahçeli "Üzüntümüz çok büyük, yüreğim sızlıyor. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Pınar evladımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kadınlara uzanan melanet elleri ve emelleri tüm gücümle lanetliyorum. Pınar kızımıza kıyan caninin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.


Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme