MHP Lideri Bahçeli'den Geçmiş Olsun mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ege bölgesini sarsan depremle ilgili olarak bir geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ege bölgesini sarsan depremle ilgili olarak bir geçmiş olsun mesajı yayınladı. Devlet Bahçeli, mesajında can kaybı olmamasının tesellisini yaşadıklarını belirtti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı şöyle:
"Merkez üssü İzmir Seferihisar açıkları olarak tespit edilen, Ege ve Marmara Bölgesi’nin geniş bir alanında hissedilen 6,6 şiddetindeki deprem milletimizi haklı olarak endişelendirmiştir. Bayraklı ve Bornova ilçelerimizde bazı binaların yıkıldığı da anlaşılmaktadır.
Deprem enkazı altında kalan vatandaşlarımızın yaralı olarak kurtarıldıkları yapılan açıklamalarla sabittir. Tesellimiz şu ana kadar can kaybına dair herhangi bir bilginin kamuoyuyla paylaşılmamasıdır. Dileğimiz hiçbir kardeşimizin hayatını kaybetmemesidir.

 
Şiddetli depremden etkilenen İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Devlet-millet dayanışmasıyla zorlukların üstesinden gelineceğine inanıyorum. Niyazım odur ki, Allah milletimizi doğal afetlerden korusun, her türlü musibetten esirgesin."

Bakmadan Geçme