MHP'Lİ Osmanağaoğlu 'Soyer kibir abidesi'

MHP'Lİ Osmanağaoğlu 'Soyer kibir abidesi'

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, uygulamaları ile kamuoyunda büyük tepkiye neden olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i istifaya davet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'i kibir abidesi olarak nitelendiren MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, benlik duygusunun ve hırsın kendisini tüketeceğini ifade etti. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan MHP'li Osmanağaoğlu, şunları söyledi:
"Kendi sosyal medya hesabı ile yönettiği sahte hesabı ayırtedip yönetemeyen Tunç Soyer’in, İzmir’imizi yönetmesini beklemek geldiğimiz nokta da aklın inkarı olacaktır. Sözüm ona “Tüm canlıların başkanı” olduğunu yazacak/yazdıracak kadar kibir abidesi olması da cabası...
KENDİSİNE BİLE FAYDASI OLMAYACAK
Aklını, hırsına teslim etmiş bu şahsın geldiğimiz noktada bırakın İzmir’imize hizmet etmeyi, kendisine bile bir faydası olmayacaktır. Tunç Soyer sana mübarek günde bir önerim olacak, bu benlik seni tüketmeden, hırsın gözünü kör etmeden yol yakın tedavine başla ve bu işi bırak."

"CAVBELLA BAŞKANI..."
Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu da  "Tunç Soyer börtü böcek başkanı olduğu İçin büyükşehire hizmet vermiyor.Foseptikleride kanalizasyona bağlamayarak börtü beceğede zarar veriyor.Hizmetleri konuşalım konuşmasına da hizmet nerde?Cavbella ile dans etmesi hizmetse konuşacak çok şey var. Çavbellabaşkanı İzmir’e hizmet et" çağrısında bulundu

ANKARA/ RAMAZAN DURMUŞ

Bakmadan Geçme