MHP'li Olcay Kılavuz: 'Dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz'

MHP'li Olcay Kılavuz ' Ülkü Ocakları'na şerefsizce ve haysiyetsizce saldıranlar iyi bilmelidir ki Dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz '

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP, Ülkü Ocakları ve Lider Devlet Bahçeli’ye saldıranlara sert tepki gösterdi.

Terör örgütü ağzıyla konuşup sistematik olarak MHP, Ülkü Ocakları ve Lider Devlet Bahçeli’ye saldıran medya mensupları ve siyasetçilere tepki gösteren Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, terör örgütlerinin, siyaset şaklabanlarının ve satılmış hainlerin Ülkü Ocakları’na yönelik saldırılarının beyhude bir çalışma olduğunu belirterek, bedeli ne olursa olsun Ülkü Ocakları’nın ilelebet yanında olduklarını söyledi. 

 

Ülkü Ocakları; özü ve sözü sağlam; aklıyla, ahlakıyla, adanmışlığıyla Türk gençliğine rehber olan, vatan ve millet sevdasını yüreğinde taşıyan, bu uğurda anadan, yardan ve serden geçen yiğitlerin otağıdır. Ülkü Ocakları; hepimizin yetiştiği ilim, irfan yuvası milli bir mektep, Türklüğün ve İslam’ın tedrisatını gönüllere ve zihinlere nakşeden kutlu bir medrese, çağımızın maddi ve manevi hastalıklarına karşı aşılmaz bir kaledir. Ülkü Ocakları; vatana ve millete kara sevdalı yiğitlerin, bu mübarek yolda kan vermekten, can vermekten bir adım geri durmayan aziz şehitlerin menbaıdır.

 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in ifadesiyle “Ülkü Ocakları’ndan haydut çıkmaz, hain çıkmaz, haysiyetsiz çıkmaz, habis, harabi, hantal ve haşarı emeller çıkmaz, çıkmamış, çıkmayacaktır.” Ülkü Ocakları’ndan ahlâk ve karakter sahibi dava adamları çıkar, aklını ve yeteneğini millete hasretmiş gönül erleri çıkar. Mazluma Yunus, zalime Yavuz duruşlu kahramanlar çıkar.  Savcı katilleriyle iş tutan hainlerin Pkk, Dhkpc ve Mlkp ağzıyla Ülkü Ocakları’nı ve Ülkü Ocakları’na mensup, Türk milletine aidiyet duyan tertemiz vatan evlatlarını karalama çalışmaları beyhudedir. Ülkü Ocakları milletin hafızasındaki onurlu yerini muhafaza etmektedir.

 

Tasması Kandilde olan HDP’li sözde vekillerin salya saçarak Ülkü Ocakları’na terörist iftirasında bulunması emsali görülmemiş bir namussuzluktur! HDP’li vekiller önce aynaya baksın, kandan, kinden ve küfürden başka ne görecekler? Serok Ahmet olarak tanınan, Kobani’ye selam yollayan, Tunceli yollarında tarihin çöplüğüne atılan, “gelecek” ümidiyle yola çıkıp stratejik derinlik adı altında ülkeyi uçuruma sürükleyen siyaset şaklabanının Ülkü Ocakları üzerinden gündeme gelme çabaları bayağılığın daniskasıdır. Hele hele Türk vatanını işgale yeltenmiş, 253 vatan evladını şehit etmiş, şeytandan talimat alan, Türk ve İslam düşmanlarına hizmette sınır tanımayan, Haçlı ordularını aratmayan Fetöcü satılmış hainlerin olayları çarpıtmasını da ibretle izlemekteyiz. 

 

Ülkücüler ipeğe sarılmış çelik, mazluma alp, zalime eren, Kaşgar’dan Kosova’ya, Kırım’dan Kerkük’e Türk Dünyasının ve İslam aleminin yegane ümididir. Ülkü Ocakları’na şerefsizce ve haysiyetsizce saldıranlar iyi bilmelidir ki; “Dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz.” Kirli ağızlarıyla kutsal ocağımıza saldıran soyu ve sütü bozuklar iyi duysun: “Başbuğumuzun ve şehitlerimizin emaneti yuvamız olan Ülkü Ocakları’mız ve ülküdaşlarımız için gerektiğinde canımızı da  kanımızı da vermekten asla tereddüt etmeyiz.” Her bir ülküdaşımız dünya ahiret kardeşimizdir. Ülkücüler ezelden ebede yol ve kader arkadaşıdır. Her Ülkücü birbirinin güvencesi ve en emin sığınağıdır. Bedeli ne olursa olsun Kutlu Ocağımızın ve ülküdaşlarımızın ilelebet yanındayız. 

Bakmadan Geçme