MHP'li Eğitimci-Yazar Keleş AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

24.dönem MHP milletvekili adayı ve Akçadağ MHP Belediye Başkan adaylarından eğitimci, yazar Hakan Keleş

24.dönem MHP milletvekili adayı ve Akçadağ MHP Belediye Başkan adaylarından eğitimci, yazar Hakan Keleş bugün sosyal medya hesapları üzerinden önümüzdeki seçimlerde Ak partiden aday adayı olacağını duyurdu. 
Kendisiyle görüştüğümüz Hakan Keleş ailemle görüşerek aldığım bir karar. Lakin ikinci yapacağım şey Ak parti teşkilat başkanımızla görüşüp daha sonra sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret etmek olacak. Şuan Türkiye aday adaylığını açıklayan ilk kişiyim. Bunun sebebi ise sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğimizi erkenden açıklamaktı ifadelerini kullandı.
Eğitimci-Yazar Hakan Keleş sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı açıklama aynen şöyle;
“Sayın Genel Başkanımın "Aday belli karar net" sloganında ki manayı anladım. Sayın Cumhurbaşkanımızı sonuna kadar destekleyeceğiz demek istiyor. Ve ben de bu kararı emir tellaki ederek sayın Cumhurbaşkanımızı desteklemek için ilk milletvekilliği aday adaylığını açıklayan kişi olmak kaydıyla, Sayın Cumhurbaşkanımızı daha çok, daha yakından ve daha içeriden desteklemek için Malatya'da Ak partiden milletvekili aday adaylığımı ilan ediyorum. Rabbim ümmetimize, milletimize ve şehrimize hayırlı uğurlu eylesin inşallah!” dedi.
 

Bakmadan Geçme