MHP'li Belediye Meclis Üyesinden ABYB'ye ziyaret

Malatya Doğanyol Belediyesi , MHP'li meclis üyesi Selçuk Çakır, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Malatya Doğanyol Belediyesi , MHP’li meclis üyesi Selçuk Çakır, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.
Doğanyol Belediyesi Meclis Üyesi  Selçuk Çakır, “ABYB Malatya Şube Başkan Yardımcısı, kıymetli büyüğüm Said Yalçın’ı ziyaret ederek gündeme dair istişarelerde bulunduk. Bizler Malatya’nın hak ettiği şekilde yönetilmesi ve hizmet noktasında gereken tüm çalışmaların yapılmasını her zaman her yerde söylüyoruz. Rahmetli Başbuğumuzun da üzerinde önemle durduğu gönülleri fethetme noktasında temaslarımız sürüyor. Malatya geneli her semt ve bucakta  vatandaşlarımızla bir araya gelerek , sorun ve isteklerini dinliyoruz. Bizim asıl gücümüz, en önemli aktif unsur, basın kuruluşlarıdır. “ dedi.
Doğanyol İlçesi içinde görüşlerini açıklayan Çakır, “Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ile uyum içinde çalışmalarımız sürüyor. Doğanyol’da bir çok proje hayata geçti. Ve birçok proje içinde tamamlanma aşamasına gelmiş durumda. “ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkan Yardımcısı Said Yalçın ise, “Selçuk Çakır çalışkan ve üretkenliği ile MHP Doğanyol Belediyesi meclis üyeleğinde başarılı çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Cumhur ittifakına layık birşekilde çalışmalarına devam etmekte..Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme