MHP Kadın Kolları'ndan Mehmetciğe Kan Bağışı

KADIN KOLLARI'NDAN ORDUMUZA DESTEK

MHP Malatya İl Başkanlığı ve Kadın Kolları kan bağışı proğramını Kızılay ile birlikte  gerçekleştirdi. Proğramda Eski Kadın Kolları Başkanı Emine Ulaş’a katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar proğramda yaptığı konuşmada;”Öncelikle Afrin'deki terör hedeflerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı harekâtının ilk şehidi Musa Özalkan, 2009’da karıştığı trafik kazasından dolayı 109 bin lira tazminat ödemeye mahkûm olduğunu duyduk. Özalkan 22 Ocak günü şehit oldu. Alacaklısı ise bir gün sonra tahsilat için harekete geçti. Adalet Bakanlığı Astsubay Musa Özalkan’ın, şehit olmasından bir gün sonra emekli ikramiyesine ve aracına haciz konulmasını talep eden avukat hakkında suç duyurusunda bulundu. Yapılan bu haksızlığa karşı olduğumuzu ve bu olayı şiddetle kınadığımızı ve acilen bu yanlışlığın düzeltilmesini istiyoruz.Bu olaya karışan Avukattır icra memurlarıdır hepsinin derhal hukuk karşısında hesap vermelidirler.”ifadelerini kullandı.

Başkan Avşar;”Kadın kolları başkanlığımız kısa süre içinde atanmalarına rağmen, göstermiş oldukları performans ve çalışmalardan memnunum. Özellikle göreve atandıkları gün şehitlerimize ve şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirmeleri bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Ve  hemen akabinde Afrindeki Mehmetçiklerimiz için Kızılay ile işbirliği yaparak kan bağışı yapmaları takdire şayandır. Şahsım ve yönetim kurulum olarak Kadın Kollarımıza bundan sonraki süreçte hep birlikte MHP’yi daha iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek ise,”Afrin’de vatanımız için çarpışan Mehmetçiklerimiz için bugün Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyamızı gerçekleştiriyoruz.”dedi.

MHP MYK eski üyesi Saime Palancıoğlu ise, “Ordumuz ve Mehmetçiklerimiz için düzenlenen bu güzel organizasyon için kadın kolları başkanlığımıza teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.

Proğram sonrası MHP Eski Kadın kolları Başkanı Emine Ulaş’a katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Bakmadan Geçme