MHP İlçe Başkanından ABYB'ye Ziyaret

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Doğanşehir İlçe Başkanı Saffet Yagcı ve yönetimi , Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Doğanşehir İlçe Başkanı Saffet Yagcı ve yönetimi , Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Yagcı, " Vatandaşlarımızın ilçemiz genelinde arzu  ettikleri güzelliklere kavuşması için gayret sarf edeceğiz. Gece Gündüz demeden kardeşlik hukuku içerisinde el ele gönül gönüle çalışacağız.Malumunuz Türkiye ve Dünya'da yaşanan Covid-19 virüsü vatandaşlarımız ile bir araya gelmemize engel olmuştur. Bu süreçten sonra hem vatandaşlarımız ile sık sık bir araya gelmek ve düşüncelerini sıkıntılarını dinleyip ivedi olarak çözüm odaklı halletmek ve teşkilatımız ile birlikte daha güzel işlere imza atmak olacaktır. " dedi.
 Kendileri için önceliğin belediye değil, milli beka olduğunu, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'den asla vazgeçmeyeceğini, milli hedeflerden sapma göstermeyeceğini belirten Yagcı, "siyasetin eskileriyle yeni sayfa açmak isteyen zalimlerin, Cumhur İttifakı'nın kristalize ruhunda çatlaklar oluşturmaya çalışanların heveslerinin kursaklarında kalacağını ifade etti.
Başkan Yagcı, " MHP 15 Temmuz öncesinde AK Parti yönetimini eleştirmiştir. Üstelik bunu hiçbir MHP sözcüsü inkâr etmemiştir. Ancak 15 Temmuz'dan sonra köprülerin altından çok sular akmış; bütün siyasi partiler duruş, tutum ve tavırlarını gözden geçirmişlerdir." dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise," Dernek olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Yapılan hizmetleri şeffaf bir şekilde görsel ve dijital platform haber sitelerimizde okuyucularımız ile buluşturuyoruz. Bugün MHP Doğanşehir İlçe Başkanımızın bizleri ziyareti fazlasıyla sevindirmiştir.Yapacakları hizmetler konusunda bizler ile yapmış olduğu istişareler hakikaten kayda değerdir. Elimizden gelen tüm fedekarlığı yapacağımızdan şüpheniz olmasın" dedi.
 

Bakmadan Geçme