MHP heyetinden şehit ve gazi derneğine ziyaret

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya ve yönetimi, Türkiye Gaziler ve Şahit Aileleri Vakfı Malatya Şubesini ziyaret etti.

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya ve yönetimi, Türkiye Gaziler ve Şahit Aileleri Vakfı Malatya Şubesini ziyaret etti.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız ve yönetimine ziyareti gerçekleştiren MHP heyeti burada şehit aileleri ve gaziler ile bir süre sohbet etti. Başkan Kıbrız, MHP Teşkilatının ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı ve yönetimi bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Şehitliğin en yüksek mertebe olduğunu ve bu topraklara vatan diyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğunu, Şehitlerimiz ölmez, vatanımız bölünmez. Bu büyük millet hainlere asla fırsat vermez.”ifadelerini kullandı.
MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Ülkemizin, milletimiz birliğini bozmayı amaçlayan şer cephesine karşı adeta var olma mücadelesi veriyoruz. Bu mücadele kapsamında vatan evlatları şehit düşüyor, kimi yiğitler gazi oluyor. Milletçe zor bir dönemden geçiyoruz. Bütün şehit ailelerinin acıları bizim de acımızdır. Acılarımızı paylaşarak, daha çok kaynaşarak bu zor günleri atlatacağız inşallah” dedi.
Ziyaret sonrası Muharrem Kıbrız, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya’ya rozet takdimi gerçekleştirdi.
 

Bakmadan Geçme