MHP Gölbaşı'nda Serdar Tekin dönemi

Gölbaşı MHP İlçe Başkanlığı'na atanan Av. Serdar Tekin, 'Cennetmekan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde, Bilge Lider sayın Devlet Bahçeli'nin emrindeyiz' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevine atanan Av. Serdar Tekin ve yönetimi düzenlenen törenle görevine başladı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan MHP İlçe Başkanı Av. Tekin, “Cennetmekan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Bilge Liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz” dedi.

Göreve başlamasıyla ilgili olarak MHP İlçe Başkanlığında düzenlenen törende bir konuşma yapan Başkan Tekin, şunları söyledi:

OMUZ OMUZA MÜCADELE SÖZÜ

“Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin takdiri, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Edip Semih Yalçın’ın ve Ankara Uçbeyimiz sayın Turgay Baştuğ’un teveccühleriyle İlçe Başkanı olarak atanmanın onurunu yaşıyorum. Gölbaşı’mızda Milliyetçi Hareket’in başarısını daha da yukarılara çıkarmak adına tüm yönetimdeki arkadaşlarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte omuz omuza çalışacağız. Göreve başlamamız dolayısıyla düzenlediğimiz bu güzel toplantıya büyük ilgi göstererek yanımızda olan her  bir dava arkadaşımızdan Allah’ım razı olsun.”

“DUALI BİR PARTİYİZ”

Düzenlenen törene katılarak yeni Başkan Serdar Tekin’i kutlayan ve teşkilat mensuplarına seslenen MHP Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de, dualı bir hareketin mensubu olduğumuzun her bir teşkilat mensubumuz tarafından hiç akıldan çıkarılmaması gerektiğini hatırlatarak özetle şöyle dedi:

“Bugün Serdar Tekin kardeşimizin Gölbaşı İlçe Başkanı olması dolayısıyla biraradayız. Buraya akın eden teşkilat mensuplarımızın davasına en iyi şekilde sahip çıktığını biliyoruz. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele, omuz omuza hep birlikte daha büyük başarılar için hazırlanacağız.”

YENİ YÖNETİM LİSTESİ

Serdar Tekin Başkanlığındaki MHP Gölbaşı İlçe Yönetim şöyle oluştu:

Abbas Keven, Adil Demir, Ali Topak, Ayhan Özdemir, Bahri Doğan, Barış Yalçınkaya, Coşkun Taşhan, Çimen Bayram, Deniz Görgülü, Erdal Aydoğdu, Ersan Er, Faruk Kekeç, Gülcan Gözükara, Gülsüm Özçelik, Hacı Kadir Yıldırım, Halil Karağaç, Halil Yurtseven, Hüseyin İnce, İbrahim Topsakal, Mehmet Okman, Melih Özbek, M. Tunahan Balçık, Murat İnal, Murat Kurt, Musa Şahin, Mustafa Aydoğan, Nuri Özmen, Osman Aksakal, Sabri Çetin, Saffettin Yıldırım, Selahattin Aypek, Selami Ünlü, Serdar Engin, Süleyman Tunç, Şevki Elmacıoğlu, Tuncay Akman, Turgay Arslan ve Yasin Ateş.

Bakmadan Geçme