MHP'den Kan Bağışı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Yönetim Kurulu üyeleri kan bağışında bulundular ve bütün vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Yönetim Kurulu üyeleri kan bağışında bulundular ve bütün vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet ettiler.

Parti binasında düzenlene programda öncesi basın açıklaması düzenledi.

 Yalçın “ Öncelikle bu nazik davetlerinden ve organizasyonundan dolayı MHP il başkanımız ve diğer değerli teşkilat üyelerine teşekkür ediyorum.  Göreve yeni seçilen Başkan Avşar hayırlı olsun dedi.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın Halı hazırda yeni göreve geldiler bundan dolayı da kendilerine hayırlı olsun diyorum. Hayırlı bir başlangıç yaptıklarını düşünüyorum bu şekilde Kızılay’a destek vermek onlar adına da güzel çalışmaların başlangıcı olacak. Biliyorsunuz.Türk Kızılayı tüm dünyada ve Türkiye’nin uluslararası bir markası olarak faaliyet göstermekte.  Siyasi parti temsilcilerinde bu şekilde Kızılay’a destek vermesi tabi ki hem kendi çevrelerinde, siyasi partiye destek veren çevrelerde hem de topluma örnek olması anlamında çok duyarlı bir davranış olarak görüyorum. Milliyetçi Hareket Partisi MHP İl teşkilatına kan bağışlarından dolayı teşekkür ediyorum şeklinde konuştu

“Avşar  “Bilindiği üzere kış ayları geldiğinde Kızılay’ımızın kan stoklarında azalma yaşanmaktadır.  Bizde milliyetçi hareket partisi ve bütün teşkilatları olarak bu gün Kızılay’ımıza kan bağışında bulunacağız dedi. Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ‘ Kızılay başkanımızla beraber kendisi de hayırlı olsun ziyaretinde de bulunmuş oldu böylelikle bu konuda kendilerine teşekkür ediyoruz.  Biz kan ver hayat kurtar diyoruz.  Kan bir gün hepimize lazım olacaktır o yüzden değerli hemşerilerimizin de bu konuda Kızılay’ımıza faydalı olması için kanlarını vermesi gerekir.”  İfadelerin kullandı.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı: “ sosyal sorumluluk projesi adı altında birçok çalışmalara imza atıyoruz il başkanımızın yeni atanmasından sonra.  Bu da bir sosyal sorumluluk projesidir.  Bize lazım olmaz diye düşünmemiz lazım herkese lazım olacak bir şeydir.  Faydası olur, zararı olmaz.  Stoklanmasıyla bir gün birinin hayatını kurtarama aşamasında bizim de katkımız olursa bu bize bir ömür yeter.  Bu konuda milliyetçi hareket partisi olarak herkesin duyarlı olmasını istiyoruz.  Bundan sonrada bütün sosuyla sorumluluk projelerinde yer alacağımız belirtmek istiyoruz.”

MHP Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Ali Kaya: “Öncelikle Kızılay başkanımız teşekkür ediyorum MHP İl Başkanlığı tarafından Kan ver Hayat kurtar sloganıyla. Kan bağışında buluyoruz kan isteyen hastalarımız hastane’de Acil kan ihtiyacı olan arkadaşlarımız hastanede olduğunda dolayı bize ulaşıyorlar bizler de anında Kızılay’daki görevli kardeşlerimizle irtibata geçiyoruz, Malatyalı Hem şehirlerimiz Kızılay kan vermeleri için davet ediyorum şeklinde konuştu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi MHP İl Başkanlığı binasında kan bağışında bulundu

Bakmadan Geçme