Mhp Battalgazi İlçe Teşkilatından 1071 öğrenciye kırtasiye yardımı

'Her kalem bir umut olur. Her umut bir çocuğu kurtarır'

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA BATTALGAZİ İLÇE TEŞKİLATI olarak ;Yaklaşık on beş gün önce başlattığımız ”Her kalem bir umut olur. Her umut bir çocuğu kurtarır.”adı altında başlattığımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı kampanyamızdan bugüne kadar yeşilyurt ilçemizde bulunan melekbaba semt konağında,suluköyde iki okulda yeşiltepede üç okul, çarmuzu’da iki okul mahmudu’da bir okul battalgazi ilçemizde hatunsuyunda iki okul, hasırcıda bir okul ve merkezde bir okul olmak üzere toplamda on üç okulumuza 1071 öğrencimize 7497 parça kırtasiye yardımlarımızı ulaştırdık.
Bu doğrultuda kampanyamıza duyarsız kalmayıp bizlere ulaşan yurt içinde ve yurt dışında tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu kampanya bize bir kez daha şunu göstermiştir’ki biz millet olarak ekonomik dururmumuz çok iyi olmasada bizden daha kötü durumda birileri vardır diyip inandığımız güvendiğimiz kampanyalara hep destek olmuşuzdur. Bu davranış bize geleceğe umutlu bakmamız için bir ışık olmuştur. Geçtiğimiz ayda bizlere anadolunun kapılarını açan 1071′ de Sultan Alparslan ile doğu roma imparatorluğu arasında geçen sayısal olarak Alparslanın ordusunun çok az sayıda olmasına rağmen Allahın yardımı ile büyük bir zafere imza attığımız Malazgirt zaferini yıl dönümünü kutladık. Kampanyamızda 1071 öğrencimize ulaşmamız tabiki tesadüf değildir.
Hem bu zaferi anmak hem de daha nice Alparslan yürekli yiğitlerin yetişmesine vesile olmak için bu rakamı hedef aldık. Tekrardan belirtmem gerekir ki cebindeki son parasını kanpanyamıza bağışlayan kardeşlerimiz’den tutun’da tüm emeği geçenlere yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. sözlerime şu hadisi şerifle son vermek istiyorum ; Hz. Aişe anamızdan rivayet olunur ki Peygamber efendimiz s.a.v şöyle buyurmuşlardır ; Cennette büyük bir köşk vardır. İsmi Darülferahtır.(sevinç köşkü) buraya ancak çocukları sevindirenler girer.
MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI 
MESUT SAMANLI

Bakmadan Geçme