Memleketime zarar vermeyin artık..!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi

29.10.2021 Günü saat 19.00 'da Kernek Meydanında saldırıya uğrayan Gazeteci Burhan Karaduman'ın iddiaları devam etmekte. Yaklaşık 1,5 sene Turgut Özal Üniversitesinde Basın danışmanlığını üstlenen ve anlaşmazlık sebebiyle ayrılan Karaduman'ın saldırısı iddiaları herkesi bezdirmiş durumda...
Son olarak Şehitlik üzerinden saldırıya devam eden Burhan Karaduman, sitesininde hackerler tarafından saldırıya uğradığını ve blok sitede yazılarına devam edeceğini açıklayıcı yazılar görmekteyiz.
İddialar her ne kadar doğru veya yanlışta olsa sorunun yargıya tecelli etmesi sebebiyle herkesin sükunet içerisinde yargıyı beklemeleri gerektiğini, Turgut Özal Üniversitesi gibi önemli bir kurumu ve üniversiteyi bu denli karalama kampanyasına girişmeleri kanaatimce yanlış ve bir o kadar da memleketimiz için iyi olmayan yazışmalar olarak görmekteyiz.

BURHAN KARADUMANIN İDDİALARI:

malatyayenises.com'da yayınlanan bu haberden sonra site saldırıya uğramış ve haberler silinmiştir.

Malatya’da alçak terör örgütüne boyun eğmediği için evi basılarak çocukları ve yeğenlerinin de olduğu 11 kişinin gözleri önünde kurşuna dizilen kahraman şehit köy muhtarının oğluna; çalıştığı Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ndeki bazı durumları İl İnsan Hakları Kurulu’na bildirince, “Rektörlüğümüzü şikayet etmeniz nedeniyle size uyarı cezası verildi” tebliğinin gönderildiği ortaya çıktı. Şehit çocuğunun dilekçesinde devletin tüm güvenlik birimlerince araştırılması gereken çok ciddi iddiaları var.


 

Sık sık Ankara’da Beştepe bürokratları ile hatıra fotoğrafı paylaşarak, yasa ve yönetmeliklere uymadığı iddia edilen idare anlayışına tepki gösteren personel üzerinden psikolojik baskıyı amaçladığı öne sürülen MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un bir şehit yakını üniversite personeli için yaptığı cezai işlem tepki topladı. 

 

 

-Evi basıldı, 11 kişinin gözleri önünde kurşuna dizildi

Terör olaylarının arttığı, alçak terör örgütü PKK’nın aynı zamanda kendilerine yardım ve yataklık etmeyen muhtarları da şehit ettiği dönemdi. Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Kelhalil Köyünde terör örgütüne karşı duran, alçak terör örgütü PKK’yı köyüne sokturmayan ve bir oğlu da o dönem uzman çavuş olan muhtar Hasan Özhan’ın 22 Temmuz 1994 tarihinde saat 20.30’da evi basıldı, muhtar evde büyük çoğunluğu çocuk ve kadın olan 11 kişinin gözleri önünde şehit edildi.

 İşte o gece babasının şehadetinde son nefesini verirken yanı başında olan şehidin çocuğu Tahir Özhan, çalışmış olduğu Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde rahatsız olduğu bazı konuları İl İnsan Hakları Kurulu’na bildirerek şikayetçi oldu.

 

-Şehidin çocuğu üniversitede şoför olarak çalışıyor…

 

Alçak terör örgütü tarafından babası gözleri önünde şehit edilen Tahir Özhan, İnönü Üniversitesi’nde görev yaparken, kuruluş aşamasında Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde “Şehit yakını kadrosu” ile şoför olarak görev yapmaya başladı.

 

Şehit çocuğu Tahir Özhan’ın 2 Kasım 2020 tarihinde Malatya Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu’na kendi el yazısı ile yazmış olduğu dilekçesinde üniversitedeki bazı durumlar hakkındaki rahatsızlığını ve bundan dolayı yaşayabileceği olumsuzlukları dile getirdi.

 

 “Rektörlüğü şikayet ettiniz, size uyarı cezası verildi”

 

Şehit evladı Şehit çocuğu Tahir Özhan’a Malatya Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Müşavirliğinden 1 Nisan 2021 tarihinde gönderilen ve  “2 Kasım 2020 tarihinde  Malatya Valiliğine başvurarak ‘hakkınızda yapılmasından endişe ettiğiniz iftira ve görevlendirmeler’ nedeniyle rektörlüğümüzü şikayet etmeniz nedeniyle … “ şeklindeki ifadeyle başlayan resmi yazı da “UYARI” cezası verildiği belirtiliyor. Aynı yazı da “Üniversite disiplin amirince 19 Mart 2021 tarihinde verilen bu karara” itiraz edilebileceği yada idare mahkemesine başvurulabileceği belirtiliyor.

 

Şehit çocuğu Tahir Özhan, avukatı aracılığı ile Malatya İdare Mahkemesi’ne yaptığı başvuru üzerine Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğünün “rektörlüğümüzü şikayet etmeniz nedeniyle, verilen uyarı cezası” işlemini durdurdu.

 

-Bakan Soylu’nun kesin talimatı var…ama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzası ile şehit yakını ve gazilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için iş ve işlemlerden önce resmi kurumların  İl Valilerinden yazılı görüş alınmasına ilişkin genelgesi de bulunuyor. Ancak bu genelgeye rağmen Malatya Valiliğinden yazılı görüş alınmadığı öğrenildi.

 

-Babası gözleri önünde kurşuna dizilen şehit çocuğunun çok ciddi iddiaları var…

Şehit çocuğu Tahir Özhan’ın Malatya Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu’na vermiş olduğu dilekçesindeki ve üniversitede hakkında başlatılan idari soruşturma aşamalarında da geri adım atmayarak vermiş olduğu ifadelerde geçen iddiaların tüm güvenlik birimlerince araştırılması bekleniyor.

 

 

Şehit çocuğu Tahir Özhan’ın İl İnsan Hakları Kurulu’na kendi el yazısıyla verdiği dilekçesindeki öne sürdüğü iddialar şu şekilde; “

Dilekçede şu ifadeler yer alıyor; “Şehit çocuğu T.Ö. dilekçesinde şu iddiaları dile getiriyor; “Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Şehit ve Gazi Yakın kadrosunda şoför olarak görev yapmaktayım. Üniversitenin kuruluş tarihinden itibaren makam şoförü olarak rektör yardımcılarına, gerekse genel sekretere makam şoförlüğü yaptım. Mesai kavramı olmadan gece-gündüz hiç ücret (mesai) almadan devletin bana verdiği kadroya ahte vefa duygumla çalışmaya devam ettim. Görev yaptığım süre içerisinde üniversiteye önce 4/D statüsünde görev yapan N.D. isimli şahsın ‘Terör bağlantılı olduğuna dair, güvenlik soruşturması olduğunu duymuştum.  Bu kişiye tekrar 4/B sözleşmeli personel kadrosunun verildiğini öğrendim. Bu kişi aynı zamanda genel sekreterin özel kalemi olarak çalışmakta. Üniversite yöneticilerine; babamın gözümün önünde teröristler tarafından şehit edilmesi nedeniyle bu konudaki hassasiyetimin olmasından dolayı ya beni makam şoförlüğünden almalarını, yada bu kişinin devletin makam aracına binmesini istemediğimi, başka bir araçla gerekirse göndereceğimi, babamın mezarda rahat uyuması adına bunu yapmak zorunda olduğumu söyledim, ama kaale alınmadım.”

 

-İşte şehit evladının diğer iddiaları ….

Şehit çocuğu Tahir Özhan, 27 Kasım 2020 tarihinde açılan soruşturma üzerine üniversite verdiği ifadesinde; “Bana sekterle ilgili bilgiyi rektörlük özel kaleminde çalışan E.B. adlı görevli verdi. Bana, N.D. ile ilgili güvenlik soruşturmasını gördüğünü, bu nedenle işe alınmadığını, işe alınması için eşinden boşanıp eşinin Y. olan soyadı ile değil, kendi kızlık soyadı ile alındığını bana söyledi. İşi alınmadan önce hemen boşanmış olması da söylediklerimi doğruluyor. (N.D. işe girmeden önce gerçekten de Gürün Adliyesinde boşanıyorlar) Ben bu nedenle bir şehit evladı olarak N.D.’yi kullandığım makam aracına hakkındaki iddialardan dolayı binmesinden rahatsız olacağımı hem genel sekretere, hem de personel daire başkanına söyledim. Ancak hiçbir şekilde kaale alınmadım.” iddialarını dile getiriyor.

 

-“Bir şehit evladı olarak ilk vazifem devletime ve şehidime sahip çıkmaktır”

 

Şehit çocuğu Tahir Özhan, ifadesinde şu ifadeleri de kaydediyor;  “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı makamının ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin biz şehit ailelerine vermiş olduğu bütün yasal ve hukuksal haklarımı kullanarak mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. İçinde bulunduğum durum tarafıma bir çıkar sağlamamaktadır, aksine yıldırmaya çalışılarak açılan ve açılacak olan soruşturmalarla tarafım susturulmaya çalışılmaktadır. Bir şehit evladı olarak ilk vazifem devletime ve şehidime sahip çıkmaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun teröre karşı vermiş olduğu mücadeleye sonuna kadar ortak olacağım.”

 

Öte yandan; N.D.’nin Gürün Adliyesinde Gürün Asliye Hukuk Mahkemesinde 2 Kasım 2019 tarihinde eşinden boşandığı öğrenildi. İddiaların N.D.’nin eski eşiyle ilgili de olabileceği ve bu nedenle de güvenlik soruşturmasındaki olumsuzluğun ortadan kaldırılması için boşanmış olabileceği de ileri sürülüyor.  Üniversitenin 4/B personel alım ilanı için ilk 6 Ocak 2020 tarihinde, ikinci diğer ilan ise 27 Haziran 2020 tarihinde yayımlandı.

 

 

-YÖK kamuoyunu bilgilendirecek mi?

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.

 

İŞTE MAHKEME KARARLARI İLE İDDİLARI ÇÜRÜTEN MALATYADAN.COM'DA YAYINLANAN HABER:

Burhan Karaduman’ın gözünü nasıl bir kin ve öfke bürümüş ki eski çalıştığı kurum olan Malatya Turgut Özal Üniversitesine “Şehitlik” üzerinden saldırmaktan geri kalmıyor.

Sitesi hackerler tarafından saldırıya uğrayan bu şahsın son yazdığı yazdığı pes dedirten cinsten. Önce size ne yazdıklarını paylaşıp daha sonra Kimdir bu şehit oğlu? Babası kimdir? Ne suçlara karışmış ve Burhan Karaduman’la nasıl bir iş birliğine girmiş hepsini belgeleriyle tek tek anlatacağız. Ayrıca kendi basın müdürü görevindeyken neden bunları bilip yazmadığını herkes gibi bende merak ediyor ve soruyorum!

 


Ayrıca Bu Sabah Gazetesinden Şükran Malkoç’un haberine göre; diye bazı sitelerde geçen haberin kim yada kimler tarafından yazıldığı ve bir türlü sahiplenilmemesi ayrıca kafalarda soru işareti oluşturdu. Burhan Karaduman'ın blog sayfasında sabah 05:17 de eklendiği görülen haber Bu Sabah Gazetesinin sitesinde 16:03 saatlerinde başka isimle yayınlanması sipariş bir haber mi kuşkularını güçlendiriyor.

 


İddialarda ki olay geçtiğimiz yıl yaşanmış ve Burhan Karaduman bizzat o süreçte üniversite'de basın müdürü görevini yürütmekteydi. Şeffaf bir gazeteci ise o zaman neden yayınlanmadı bugünü bekledi? 

İŞTE BURHAN KARADUMAN’IN O ÇİRKİN İDDİALARI

MTÜ’den Şehit Çocuğuna Ceza!..

malatyayenises.com'da yayınlanan bu haberden sonra site saldırıya uğramış ve haberler silinmiştir.

Malatya’da alçak terör örgütüne boyun eğmediği için evi basılarak çocukları ve yeğenlerinin de olduğu 11 kişinin gözleri önünde kurşuna dizilen kahraman şehit köy muhtarının oğluna; çalıştığı Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ndeki bazı durumları İl İnsan Hakları Kurulu’na bildirince, “Rektörlüğümüzü şikayet etmeniz nedeniyle size uyarı cezası verildi” tebliğinin gönderildiği ortaya çıktı. Şehit çocuğunun dilekçesinde devletin tüm güvenlik birimlerince araştırılması gereken çok ciddi iddiaları var.

 


 Sık sık Ankara’da Beştepe bürokratları ile hatıra fotoğrafı paylaşarak, yasa ve yönetmeliklere uymadığı iddia edilen idare anlayışına tepki gösteren personel üzerinden psikolojik baskıyı amaçladığı öne sürülen MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un bir şehit yakını üniversite personeli için yaptığı cezai işlem tepki topladı. 

-Evi basıldı, 11 kişinin gözleri önünde kurşuna dizildi

 


Terör olaylarının arttığı, alçak terör örgütü PKK’nın aynı zamanda kendilerine yardım ve yataklık etmeyen muhtarları da şehit ettiği dönemdi. Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Kelhalil Köyünde terör örgütüne karşı duran, alçak terör örgütü PKK’yı köyüne sokturmayan ve bir oğlu da o dönem uzman çavuş olan muhtar Hasan Özhan’ın 22 Temmuz 1994 tarihinde saat 20.30’da evi basıldı, muhtar evde büyük çoğunluğu çocuk ve kadın olan 11 kişinin gözleri önünde şehit edildi.

 


İşte o gece babasının şehadetinde son nefesini verirken yanı başında olan şehidin çocuğu Tahir Özhan, çalışmış olduğu Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde rahatsız olduğu bazı konuları İl İnsan Hakları Kurulu’na bildirerek şikayetçi oldu.

-Şehidin çocuğu üniversitede şoför olarak çalışıyor…

Alçak terör örgütü tarafından babası gözleri önünde şehit edilen Tahir Özhan, İnönü Üniversitesi’nde görev yaparken, kuruluş aşamasında Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde “Şehit yakını kadrosu” ile şoför olarak görev yapmaya başladı.

 


Şehit çocuğu Tahir Özhan’ın 2 Kasım 2020 tarihinde Malatya Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu’na kendi el yazısı ile yazmış olduğu dilekçesinde üniversitedeki bazı durumlar hakkındaki rahatsızlığını ve bundan dolayı yaşayabileceği olumsuzlukları dile getirdi.
 
 “Rektörlüğü şikayet ettiniz, size uyarı cezası verildi”

 


Şehit evladı Şehit çocuğu Tahir Özhan’a Malatya Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Müşavirliğinden 1 Nisan 2021 tarihinde gönderilen ve  “2 Kasım 2020 tarihinde  Malatya Valiliğine başvurarak ‘hakkınızda yapılmasından endişe ettiğiniz iftira ve görevlendirmeler’ nedeniyle rektörlüğümüzü şikayet etmeniz nedeniyle … “ şeklindeki ifadeyle başlayan resmi yazı da “UYARI” cezası verildiği belirtiliyor. Aynı yazı da “Üniversite disiplin amirince 19 Mart 2021 tarihinde verilen bu karara” itiraz edilebileceği yada idare mahkemesine başvurulabileceği belirtiliyor.

Şehit çocuğu Tahir Özhan, avukatı aracılığı ile Malatya İdare Mahkemesi’ne yaptığı başvuru üzerine Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğünün “rektörlüğümüzü şikayet etmeniz nedeniyle, verilen uyarı cezası” işlemini durdurdu.

-Bakan Soylu’nun kesin talimatı var…ama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzası ile şehit yakını ve gazilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için iş ve işlemlerden önce resmi kurumların  İl Valilerinden yazılı görüş alınmasına ilişkin genelgesi de bulunuyor. Ancak bu genelgeye rağmen Malatya Valiliğinden yazılı görüş alınmadığı öğrenildi.

-Babası gözleri önünde kurşuna dizilen şehit çocuğunun çok ciddi iddiaları var…

Şehit çocuğu Tahir Özhan’ın Malatya Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu’na vermiş olduğu dilekçesindeki ve üniversitede hakkında başlatılan idari soruşturma aşamalarında da geri adım atmayarak vermiş olduğu ifadelerde geçen iddiaların tüm güvenlik birimlerince araştırılması bekleniyor.

Şehit çocuğu Tahir Özhan’ın İl İnsan Hakları Kurulu’na kendi el yazısıyla verdiği dilekçesindeki öne sürdüğü iddialar şu şekilde; “
Dilekçede şu ifadeler yer alıyor; “Şehit çocuğu T.Ö. dilekçesinde şu iddiaları dile getiriyor; “Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Şehit ve Gazi Yakın kadrosunda şoför olarak görev yapmaktayım. Üniversitenin kuruluş tarihinden itibaren makam şoförü olarak rektör yardımcılarına, gerekse genel sekretere makam şoförlüğü yaptım. Mesai kavramı olmadan gece-gündüz hiç ücret (mesai) almadan devletin bana verdiği kadroya ahte vefa duygumla çalışmaya devam ettim. Görev yaptığım süre içerisinde üniversiteye önce 4/D statüsünde görev yapan N.D. isimli şahsın ‘Terör bağlantılı olduğuna dair, güvenlik soruşturması olduğunu duymuştum.  Bu kişiye tekrar 4/B sözleşmeli personel kadrosunun verildiğini öğrendim. Bu kişi aynı zamanda genel sekreterin özel kalemi olarak çalışmakta. Üniversite yöneticilerine; babamın gözümün önünde teröristler tarafından şehit edilmesi nedeniyle bu konudaki hassasiyetimin olmasından dolayı ya beni makam şoförlüğünden almalarını, yada bu kişinin devletin makam aracına binmesini istemediğimi, başka bir araçla gerekirse göndereceğimi, babamın mezarda rahat uyuması adına bunu yapmak zorunda olduğumu söyledim, ama kaale alınmadım.”
 
-İşte şehit evladının diğer iddiaları ….

Şehit çocuğu Tahir Özhan, 27 Kasım 2020 tarihinde açılan soruşturma üzerine üniversite verdiği ifadesinde; “Bana sekterle ilgili bilgiyi rektörlük özel kaleminde çalışan E.B. adlı görevli verdi. Bana, N.D. ile ilgili güvenlik soruşturmasını gördüğünü, bu nedenle işe alınmadığını, işe alınması için eşinden boşanıp eşinin Y. olan soyadı ile değil, kendi kızlık soyadı ile alındığını bana söyledi. İşi alınmadan önce hemen boşanmış olması da söylediklerimi doğruluyor. (N.D. işe girmeden önce gerçekten de Gürün Adliyesinde boşanıyorlar) Ben bu nedenle bir şehit evladı olarak N.D.’yi kullandığım makam aracına hakkındaki iddialardan dolayı binmesinden rahatsız olacağımı hem genel sekretere, hem de personel daire başkanına söyledim. Ancak hiçbir şekilde kaale alınmadım.” iddialarını dile getiriyor.

-“Bir şehit evladı olarak ilk vazifem devletime ve şehidime sahip çıkmaktır”

Şehit çocuğu Tahir Özhan, ifadesinde şu ifadeleri de kaydediyor;  “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı makamının ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin biz şehit ailelerine vermiş olduğu bütün yasal ve hukuksal haklarımı kullanarak mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. İçinde bulunduğum durum tarafıma bir çıkar sağlamamaktadır, aksine yıldırmaya çalışılarak açılan ve açılacak olan soruşturmalarla tarafım susturulmaya çalışılmaktadır. Bir şehit evladı olarak ilk vazifem devletime ve şehidime sahip çıkmaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun teröre karşı vermiş olduğu mücadeleye sonuna kadar ortak olacağım.”

Öte yandan; N.D.’nin Gürün Adliyesinde Gürün Asliye Hukuk Mahkemesinde 2 Kasım 2019 tarihinde eşinden boşandığı öğrenildi. İddiaların N.D.’nin eski eşiyle ilgili de olabileceği ve bu nedenle de güvenlik soruşturmasındaki olumsuzluğun ortadan kaldırılması için boşanmış olabileceği de ileri sürülüyor.  Üniversitenin 4/B personel alım ilanı için ilk 6 Ocak 2020 tarihinde, ikinci diğer ilan ise 27 Haziran 2020 tarihinde yayımlandı.

-YÖK kamuoyunu bilgilendirecek mi?

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.

KAYNAK: 

https://burhankaraduman.blogspot.com/2021/11/mtuden-sehit-cocuguna-ceza.html?m=1

Yukarıda okuduğunuz bu iddialar Burhan Karaduman denilen şahsın yani Turgut Özal Üniversitesi’nden gönderilen eski basın müdürünün iddiaları.
 
KİM BU ŞEHİT ÇOCUĞU?

T.Ö. denilen şahıs H.Ö. oğlu Doğanşehir’in Kelhalil mahallesinde doğmuş birisidir. H.Ö. İddialara göre vurulma döneminde köy koruculuğu görevinde bulunmuş Şehitliği şaibeli bazı durumlardan ötürü ertelenmiş ve yıllar sonra verilmiş biridir.

YEĞENİ ESRARCI ÇIKTI!

T.Ö. İsimli şahıs yeğenini Turgut Özal Üniversitesinde işe aldırmak için Rektör Aysun Bay Karabulut’a ricada bulunur. Rektör kendisinin çalışkan olduğunu öne sürerek değerlendirebileceklerini beyan eder. Sözde işsiz sayılan yeğen Paşaköşkü mahallesinde tekel bayii işletiyor ve Adli Sicil raporu Esrar satmaktan mahkeme kararı ile bozuk çıkıyor. Bu gelişmelerin ardından haliyle tepki verilip bu işin olmayacağı T.Ö’ye iletiliyor. Olay tam da bu gelişmenin ardından patlak veriyor. T.Ö. İsimli şahıs adeta üniversiteye savaş açıyor.
 
EVLİ BİR KADINLA YASAK AŞK İDDİALARI

T.Ö. denilen şahıs iddialara göre evli bir kadınla mesajlaşıyor. Kadının kocası durumu öğrenince soluğu T.Ö’nün çalıştığı Turgut Özal Üniversitesi’nin kapısında alıyor. Üniversite’nin Güvenlik birimi sekreterliği arayıp bir şahsın geldiğini T.Ö. İsimli şahısla görüşmek istediğini bildiriyor. Sekreterlik T.Ö’yü arayıp bu adam kim ne istiyor senden diyince, T.Ö. “ Aman açmayın kapıyı, ayağıma sıkacak yoksa. Benim karısıyla mesajlaştığımı görmüş ” şeklinde söylediği ve bunun üzerine güvenlik önünde bekleyen şahsın içeri alınmadığı iddialar arasında.

ÇİRKİN İFADE MAHKEMEYE TAŞINDI

T.Ö. İsimli şahıs Üniversite Genel Sekteri Özel Kalemi N.D. ile bir münakaşa yaşar. Kuruma ve çalışanlara öfkeli olduğu için N.D’ye iftira ederek “ Ben Şehit Çocuğuyum Teröristleri arabama almam” der. N.D büyük tepki verir ve "Ne hakla bunu bana söylersin şaka mı bu" der. N.D. Durumdan üniversite üst yönetimini haberdar edip konuyu mahkemeye taşır.

Bu olayın ardından Mahkeme N.D. Haklı bulur ve T.Ö. Tazminat cezası verir. Memur kadrosunda olduğu için Doğanşehir’de çalışmaya devam eden T.Ö. Burhan Karaduman ile nasıl bir karalama kampanyası planı yaptıysa tamda şehit yakınlarına yapılan eylemlerin konuşulduğu günlerde bu yazıyı yazmak planlı bir saldırı gibi algılanıyor.
Burhan Karaduman’ın tüm kozlarını kullanmaya devam ederken sitesi bilinmeyen nedenle kapatılmıştır. Bunun üzerine umarım bir acıtasyon üretmez.

Öte yandan üniversite rektörlüğünden ilgili yazı ve şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. 

Bakmadan Geçme