Melek Selay Güzellik Salonu Açıldı

Melek Selay Güzellik Salonu ve organizasyon işyeri görkemli bir törenle açıldı. Açılışa MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu 'da katıldı.

Melek Selay Güzellik Salonu ve organizasyon işyeri görkemli bir törenle açıldı. Açılışa MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ‘da katıldı.

Aşağı bağlar mahallesi İsmet Paşa Caddesi Kuyuönünde hizmete açılan işyerinin açılışına, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, Akçadağ cumhur ittifakı belediye başkan adayı Mustafa Kırteke ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış da bir konuşma yapan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “İşyerinin Malatya'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kadın girişimcilerimizin sayısı gün be gün artmakta. Malatya ekonomisine ve Türkiye ekonomisine büyük katkıları olmaktadır.İşyerinin önce Malatya'mıza sonra da Türkiye ekonomisine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Melek,Selay güzellik salonunda, Lazer epilasyon, Cilt Bakımı ve analizi,kirpik liftingi,el ve ayak bakımı,protez tırnak,cilt bakım ürünleri ve soğuk lipoz uygulanmakta. Ayrıca organizasyon işyerinin ise, Açılış, Düğün Nişan, Kına, söz,Palyaço maskot, tiyatro, sahne kurulumu,ses sitemi,balon,bayrak, tül süsleme,doğum günü, baby shower, evlilik teklifi, hostes vale, dj sunucu gibi vatandaşlara kolaylık sağlayacak.

Bakmadan Geçme