Malta'da Dil Eğitimi 01 Haziran'da başlıyor

Malta COVID 19 sağlık tedbirleri kapsamında Malta'da dil okulları Mart ayından beri yüz yüze eğitim veremiyor.

Malta COVID 19 sağlık tedbirleri kapsamında Malta’da dil okulları Mart ayından beri yüz yüze eğitim veremiyor. Artan vaka sayısı ve önlemler Ada genelinde 4 haftalık tam kapanmaya gidilmesine sebep olmuştu. Malta dil okulları da bu süre yüz yüze eğitime ara vererek online eğitime geçmiş. Yeni kayıt olmak isteyen öğrenciler ise vize başvurularının da askıya alınması sebebi ile dil okullarına gidememişti.
01 Haziran’da Yüz Yüze Eğitim Başlıyor
Malta’da alınan tedbirler sonucunda, toplam vaka sayısı ülkede 100 hastanın altına düştü. 22 Mayıs tarihinde ise yeni vaka sayısı 2, ölüm sayısı ise 0 olarak açıklandı. Ve hükümet 06 Mayıs tarihinde normalleşme sürecine geçileceğinin açıklamasını yaptı.
Malta Dil Okulları 01 Haziran’da Başlıyor
Dil okulları 01 Haziran tarihinde yüz yüze eğitime geçecek ve normal eğitim sürecine dönüş yapacak. Malta vize başvuruları da yine aynı tarihte tekrar açılacak ve yeni kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler artık vize başvurusunda bulunabilecek. 
Hükümet’ten Öğrencilere 1 Milyon € Destek
Hükümet aynı zamanda, dil okullarına yeni kayıt yaptıran tüm öğrencilere kişi başı 300 €, toplamda 1 Milyon € bütçe ayırdığını ve bütçe bitene kadar kayıt olan tüm öğrencilere dağıtılacağını açıkladı. Ayrıca, dil okulları da 1 Milyon € desteğine ek olarak, yeni kayıt olacak öğrencilerine farklı kampanyalar ve indirimler sunuyor. İngilizce Dil Eğitimini Malta’da almak isteyen adaylar, detaylı bilgi için Dilokulumalta.com üzerinden bilgi alabilir, iletişim formunu doldurarak Eğitim Danışmanlarımızla iletişime geçebilirler.

Bakmadan Geçme