Malatyaspor Marşı çok yakında taraftarların beğenisine sunulacak

Ses sanatçısı Can Gezek ,Malatyaspor taraftarlarına müjdeli haberi verdi.

Ses sanatçısı Can Gezek ,Malatyaspor taraftarlarına müjdeli haberi verdi. 
Ses Sanatçısı Can Gezek, Malatyaspor taraftarlarına çok kısa zaman içinde Malatyaspor marşının tüm dijital platformlarda yayınlanacağı müjdesini verdi. Konu ile ilgili haber merkezimize verdiği demeçte;
“ Değerli Malatyalılar ve şehrimizin güzide takımı Malatyaspor'a gönül veren taraftarlarımız. Salgın dolayısıyla geçirdiğimiz bu zor günlerde stad da takımımıza destek olamamanın mahrumiyetini yaşıyoruz. 2020/2021 sezonun da takımızı desteklemek ve taraftarlarımızın heyecanına heyecan katmak için hazırladığım Malatyaspor Marşı  yakında tüm dijital platformlarda yayınlanacaktır. Siz değerli hemşehrilerimin ve taraftarlarımızın beğenisine sunuyorum. Umarım beğenirsiniz. Bu projeye olan desteklerinden dolayı Yeni Malatyaspor yönetimi , Derebeyleri  taraftarlar derneği başkanı Ender Kaya, Malatyaspor amigoları Murat Alpay ve Serdar Kaplan'a teşekkür ederim . "dedi.
Can Gezek'in Malatyaspor Marşının önümüzdeki günlerde tüm dijital platformlarda yayınlanacağını dile getirdi...Gezek,  2020/2021 sezonunda MALATYASPOR’umuza başarılar dilediğini de açıkladı.
 

Bakmadan Geçme