Malatya'nın Kalbinde Hızla 'Malatyalife' Yükseliyor

Malatya'nın tam merkezinde iki dev yatırım olan MalatyaPark ve Doubltree by HİLTON'nun arasında yer alan MALATYALIFE

 Malatyanın tam merkezinde iki dev yatırım olan MalatyaPark ve Doubltree by HİLTONnun arasında yer alan MALATYALIFE, Malatya Girişim Grubu tarafından 200 milyon liralık bir yatırımla hayata geçiriliyor. Zengin sosyal donatılar ve rezidans hizmetlerinin şehrimizde gerçek anlamda sunulduğu ilk proje olan MalatyaLife, İki blok şeklinde yükselen 254 rezidanstan oluşuyor.

 MALATYALIFE Residence ile şehrin merkezinde, yüksek inşaat kalitesine sahip, güvenli, konforlu,

teknolojik alt yapısı güçlü, seçkin ve akıllı bir hayat yükseliyor.
 

MALATYALIFE Residence, farklı yaşam alternatifleri sunan 254 rezidans daire ile yaşayanlarına şehrin merkezinde bulunması, kolay ulaşımı ve estetik mimarisiyle gerçek lüksü yaşatmaya hazırlanıyor. Konforlu rezidans hizmetiyle  yükselen MalatyaLIFE da, 112 metrekareden 385 metrekareye kadar farklı tercihlere hitap eden 2+1, 3+ 1, 3+2, 4+2 ve 5+2 konut seçenekleri yer alıyor. Bahçe kullanım imkanı sunan bahçe katları, dublex daireler, farklı metrekare alternatifleriyle tek katlı daireler gibi 10 farklı tipten oluşan yüksek tavanlı 254 adet daire, geniş ofis seçenekleri, 18.500 m2 yeşil alan, çocuk oyun alanları, 2.500 m2 sosyal alan, 20.000 m2 otopark alanı ayrıcalıkları ile Malatya Life; sahip olduğu birçok eşsiz özellikle şehre yeni bir yaşam tarzı kazandırıyor.

Fiyatları 364 bin TL’den başlayan proje banka kredisine de uygun.

Konfor, yalınlık, güven ve teknolojiyi uyumla bir araya getiren MalatyaLIFE Residence, ‘akıllı ev’ konseptiyle hizmete sunuluyor.

Zengin sosyal donatılara sahip, MalatyaLIFE Residence 18 kattan oluşuyor. Proje, rezidans sahiplerine, bünyesinde bulunan  restaurant, cafe ve oyun odaları,sinema ile günlük yaşamın stresinden uzaklaşma imkanı sunarken, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve buhar odası ile sağlık ve huzur dolu anları da mümkün kılıyor.

Uluslararası Standartlarda Deprem ve Yangın Güvenliğine sahip MalatyaLIFE Residence de kapalı devre güvenlik kameraları, 7/24 güvenlik hizmeti ile huzurlu bir yaşam mümkün. Jeneratör sistemiyle enerjinin kesintisiz olduğu projede ayrıca sekiz adet yolcu, ayrıca dört adet de acil durum asansörü yer alıyor. Binalar, yangın anında müdahale için sprink sistemi, duman ve gaz detektörleri ile donatılarak korunmaktadır. Binaların ısıtma-soğutma sistemi, VRF Klima sistemiyle sağlanıyor.

MalatyaLIFE Residence cephelerinde Doğal Taş ve Ahşap kullanılarak, modern çizgi yanında çevre ve şehir silueti ile uyum yakalanıyor.

Peyzaj  alanına araç girişinin olmayışı ile doğal zeminin sosyal alanlara ve peyzaja ayrılması sağlanarak; araç sirkülasyonunun olmadığı bir yeşil alan ve sosyal alan bütünlüğü sağlanıyor.

iki blok arasında 128.00 m²’lik bir sosyal alan konumlandırılarak peyzaj ile güçlendirililiyor. Böylece peyzaj ile bütünleşen sadece konut kullanımına ait sosyal alanlar yaratılıyor.

 MalatyaLIFE Residenceın yanında, iş hayatının kalbi olmaya aday bir ofis binasının da yer alması planlanıyor. Ofisler, dünya standartlarında bir ortamda çalışmak, kendilerine hareket kolaylığı sağlamak ve şehir yaşantısından kopmak istemeyenler için tasarlanıyor.

Bakmadan Geçme