Malatya'da Yoğun Kar yağışı bu akşam sona erecek

Malatya'da Yoğun Kar yağışı bu akşam sona erecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13.Bölge Müdürlüğünden verilen bilgilere göre, Malatya'da yoğun kar yağışı bu akşam 18.00'e kadar devam edeceği  bildirildi. Gece başlayan ve son 10 senedir bu denli yağış görmeyen Malatya, akşam saatlerinde yerini normal hava şartlarına bırakacak.

Ulaşımda bir çok yerde zorluklar yaşanırken, Belediyelerin hummalı çalışmaları da devam etmekte. Bazı haber sitelerinde Malatya Belediyeleri sınıfta kaldı dense de, görüldüğü kadarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi başda olmak üzere, Battalgazi ve Yeşilyurt  belediyelerininde çalışanları hummalı bir şekilde çalışmalarına devam etmekte.

Malatya'da son 10 yılda görülmeyen ve her kesimi şaşkınlık içerisinde bırakan, Aralıksız yağan kar yağışının olumsuzluklarını ortadan kaldırmak için tüm araçlar ve ekipler ile belediyelerin kaldırımları ve yol çalışmaların temizliğinden çok vatandaşların tek sevinci Malatya'nın her hali ile güzel oluşu ve karın yağışı hem hastalıkların yok oluşuna hem de çiftcilerin yüzünün gülmesine sebeb oldu.

 

Bakmadan Geçme