Malatya'da ve 13 ilçemizde tarih yazacağız.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'Önce millet, önce memleket, önce Malatya diyeceğiz. Kadınlarımızla birlikte tarih yazacağız. Cumhur İttifakı'yla birlikte Malatya'da ve 13 ilçemizde tarih yazacağız.' dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,  “Önce millet, önce memleket, önce Malatya diyeceğiz. Kadınlarımızla birlikte tarih yazacağız. Cumhur İttifakı’yla birlikte Malatya’da ve 13 ilçemizde tarih yazacağız.” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Kadın Kolları İl Teşkilatı tarafından  Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Genişletişmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Çalık, toplantıda yaptığı konuşmada, “Tarih 14 Ağustos 2001 ve bir tarih başladı. 14 Ağustos 2001’de başlayan AK Parti’nin hikayesi, Türkiye’nin hikayesi haline geldi. Hikayeyi yazdığımız ilk andan itibaren kadınlarımız bu hikayenin en önemli aktörleriydi. İlk günden itibaren AK Parti’nin ak neferleri olarak kapı kapı dolaştık, bütün Türkiye’yi karış karış dolaştık, cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün Türkiye’de kadınlar, ak davanın neferleri tarihe imzasını attı. Yapılan bütün seçimlerde çok büyük başarılara imza atarken, bunlarda en önemli etken benim çok değerli kadın kollarımın, davamın askerleri, erleri, kadınlarıydı” diye konuştu.

Milletvekili Çalık, 31 Mart’ta Malatya’da tarih yazılacağını ve rekor bir oyla Selahattin Gürkan’ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçileceğini ifade ederek, “Sizlerle birlikte kapı kapı dolaşıp, tarih yazmaya vesile olacağız” dedi.

Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Davaya vefa gösterirseniz, davada size vefa gösterir. Bunu asla unutmayın. Biz yola çıktıklarımızı, yolda bulduklarımızla değişmedik, değişmeyeceğiz. Yolda bizi bırakanları ise Allah’a havale edeceğiz, Rabbim bildiği gibi yapsın. Her ilçemizde tarih yazacağız. AK Parti kurumsal bir parti ve 16 yıldır 13 seçim geçirdi. Şimdi 14.seçimdeyiz. Ve inşallah önce millet, önce memleket, önce Malatya diyeceğiz. Kadınlarımızla birlikte tarih yazacağız. Cumhur İttifakı’yla birlikte Malatya’da ve 13 ilçemizde tarih yazacağız.”

Bakmadan Geçme