Malatya Ülkü Ocakları'ndan Yürekleri Isıtan Gönül Seferberliği

Turgay Şengönül'ün başkanlığında önemli işlere imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı,

Turgay Şengönül’ün başkanlığında önemli işlere imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Malatya halkının takdirle karşıladığı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’ndan önce, Ocak teşkilatının birçok kademesinde görev yaparak teşkilat ruhunu içine sindiren, faal yaşamında gençliğe yönelik birçok projenin içerisinde yer alarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle köklü ilişkiler geliştiren, karakteriyle hem Ocak’ta yetişen Bozkurtlara hem de Ocağın dışındaki gönlü vatan ve millet sevgisiyle çarpan gençlere örnek olan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, yaptığı başarılı çalışmalarla vatandaşlarımızın takdirini toplamaya devam ediyor.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları kapsamında, ülke sathındaki tüm Ocak teşkilatlarında olduğu gibi, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’da da gençlerin ve çocukların bayramlık ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla hummalı bir çalışma yürütülüyor. Kendisi de iki çocuk babası olan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, özellikle genç bireylere ve çocuklara büyük bir sevgi duyuyor. Ülkü Ocakları’nın kapısını gençlere ve çocuklara sonuna kadar açık tutan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, her çocuğun yüzündeki tebessüme ortak olabilmek amacıyla da büyük gayretler sarf ediyor. Ocağa giren her gencin ve çocuğun, Ocak’tan ayrılmadan önce Ülkü Ocakları’nın kendilerine yönelik hazırladığı hediyeleri alırken yüzlerine yansıyan mutlulukları, çekilen hatıra fotoğraflarında da gözler önüne seriliyor. 

Kurban Bayramı yaklaşırken, gençlerimizin ve çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek amacıyla, yurt genelinde tüm Ocak teşkilatları gibi Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı da kolları sıvamış durumda. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül de gençlere ve çocuklara yönelik olarak yaptığı çağırıda, kendilerini Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’na beklediğini, şu ana kadar 2500 genç ve çocuğa ulaşıldığını, tüm gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik bayramlıkların Ocak’ta hazır bekletildiğini ifade etti. Bayram sabahına Ülkü Ocakları’nın kendilerine hediye edeceği bayramlıklarla uyanmak isteyen tüm gençler ise Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’nın yolunu tutmaya devam ediyor.

Yorumlar 1
Yaşar GÜZEL 25 Haziran 2022 23:41

Kocaeli den Selâm ve Dualarımızla Var Olsun Ülkü Ocakları.

Bakmadan Geçme