Malatya Ticaret Ve Sanayi Odasında Dijital Oda Dönemi Başlıyor...

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odasında Dijital Oda Dönemi Başlıyor...

            Malatya Ticaret ve Sanayi Odası dijital dönüşüm-dijital oda  hamlesi ile Malatya TSO'da  yeni bir dönemi başlıtıyor.Yapılan araştırmalar ve  görüşmeler nezdinde tespit edilen konular ve sıkıntılar üzerine  üyelerin dijital ortamlarda işlemlerini halledebileceği, eğitim ve bilgilendirmelerden haberdar olabileceği, odaya gelmeden bazı evraklarını alabileceği, kullanıcı adı ve şifresi ile işlemlerini gerçekleştirilebileceği DİJİ ODA projesi hayata geçiyor.

      MALATYA TSO'dan TEKNOKENT'e BÜYÜK DESTEK

             MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu tarafından görevlendirilen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Mehmet GÜNDÜZ, Celal Abbas KARADUMAN ve Yönetim Kurulu Üyesi MESUT ÖZDEMİR tarafından sürdürülen araştırma ve görüşmeler nezdinde ihtiyaç analizi doğrultusunda 7 modülden oluşan web sayfası planı hazırlandı.
Malatya Teknokent'de faaliyet gösteren şirketlerinde yoğunlukta katıldığı yazılım ihalesi sürecinde Bera Ar-Ge Yazılım ve Danışmanlık Hiz. Ltd. Şti. firması ile anlaşmaya varıldı.
Yazılım ihtiyaçlarının yerelden, Teknokent bünyesinden karşılanarak şehrimize katma değer ürütecek bu anlaşmanın diğer kurum ve kuruluşlarınada yayılmasına örnek teşkil etmesini ümit edilmekte.

 

ODA'CILIKTA DİJİTAL DÖNEM BAŞLIYOR...

         Yapılan yazılım ve dijital dönüşüm  neticesinde yeni web sayfası aracılığıyla Malatya TSO üyelerine daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilecek.
Dinamik, güçlü alt yapıya sahip, günümüz web teknolojilerine uygun, kullanımı pratik bir web sayfası tasarımına kavuşmuş olması ayrıca Sosyal Medya ve Web TV sistemlerinide içeren yeni web sayfasında canlı yayın uygulamalarına da başlanacağı, Malatya TSO’da yapılan sunum, eğitim, etkinlik ve diğer faaliyetlerin videolarınada üyeler dijital olarak erişim sağlayacak.


          T.C. Kalkınma Bakanlığı ve TUBİTAK Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) tarafından yayınlanan “Kamu İnternet Siteleri Rehberi (KAMİS) Projesi”, Türksat tarafından yayınlanan “Kamu Kurumları İnternet Siteleri Standartları ve Önerileri” ve Devlet Planlama Teşkilatı tarafından yayınlanan “e-Dönüşüm Türkiye Projesi Birlikte Çalışabilirlik Esasları Rehberi” gibi devlet kurumlarınca belirtilen esas ve standartlara uyumlu hazırlanacak  yeni web sayfası tüm teknolojik cihazlara uyumlu olarak tasarlanacak ve hizmete sunulacaktır.
 

Bakmadan Geçme