Malatya Sosyal Paylaşım Sayfalarında rekora koşuyor

Malatya Sosyal Paylaşım Sayfalarında rekora koşuyor

Sosyal medyada en çok üyesi olan Facebook Instagram YouTube üzerinde paylaşım yapan bütün Malatya sayfalarının sahibi olan Aziz Sarı sosyal medya üzerinde Malatyamızı çok güzel tanıtan video ve fotoğraflar paylaşarak malatyalıların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Malatya dışında olanların Malatya’yı gezip görmeye teşvik etmekte. Malatya'da gezilecek yerleri sayfalarında paylaşan Aziz Sarı Malatya'yı gelip görmek isteyenler için güven vermeye devam etmekle birlikte, bir Darende paylaşımı var sosyal medyada TT olmuştur. Trend topic listesine girmeyi başarmıştır .

Bu başarı Malatya'da yayın yapan çoğu TV kanallarının gündemine bile gelememekle birlikle, yaptıkları paylaşım ulusal kanallarda haber olmuştur.

Malatyalıların takdirini toplayan sarı şu ifadeleri kullandı ;

“Yerel radyo ve televizyonlardan da destek bekliyoruz. Halihazırda Facebook'ta yayın yapan en büyük iki Malatya sayfasının sahibiyim ve her geçen gün üye sayısını arttırmaya devam ediyoruz. Gruplarımıza günlük üye giriş sayısı hiç azımsanmayacak kadar çok. Siteye Günlük Giriş 20 bin üzeri. Koronavirüsten dolayı evlerinden çıkamayanlara moral verebilmek için Malatya ‘mızın dört bir yanında çektiğimiz resim ve videoları paylaşarak Malatya halkına moral veriyoruz. Özellikle CityMalatyaCity youtube kanalına tüm hemşehrilerinin abone olmasını istedi.”

 Aziz Sarı Malatya Pütürge’lidir Malatya Merkez'de yaşamına devam etmektedir .Sarı sözlerini bitirirken bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan malatyacadde Ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz diyerek sözlerine son verdi.

Bakmadan Geçme