Malatya'lı Genç İşadamından Dünya'ya Tıbbi Sülük İhracaatı

Malatya'lı genç işadamı Antalya'da kurduğu şirket ile Tüm dünya'ya sülük ihracaatı yapıyor.120 avro kazanan genç işadamının hedefleri ise daha büyük.

Malatya'lı genç işadamı Antalya'da kurduğu şirket ile Tüm dünya'ya sülük ihracaatı yapıyor.120 avro kazanan genç işadamının hedefleri ise daha büyük.

Genç Girişimci Malatyalı İşadamı Bora Kılıç Turkeyleech.com internet adresindende hastalarına yardımcı olmakta. Su Ürünleri ve Bilgi Teknolojileri Sanayi Ticaret Ltd.Şti sahibi Bora Kılıç yurtdışı ihracatını tıbbi sülük hirudo verbana'nın Türkiye 'de Tarım ve Orman Bakanlığı kurum ve kuruluşları tarafından kontrolleri yapılarak Avrupa ülkelerine satışının gerçekleştiğini açıkladı.

Sülük hakkında da bilgi veren Kılıç, 'Gözleri ve işitme organları olan sülükler çift cinsiyetlidir.Sadece kanla beslenirler.Tedavi herkesin tahmin ettiği gibi kirli kanı emerek yapmıyorlar.Kan emilirken vücuda karışan Hirudun ve Calin adlı maddeleri içeren salgıdadır.Bu maddeler kanın pıhtılaşmasını engelliyor ve ağrı kesici, mikrop öldürücü, tansiyon dengeleyici, kas gevşetici, bağışıklık sistemini düzenleyici ve stres giderici etkiye sahip. Sinir hücrelerinin tamir edilmesini de hızlandırıyor. Bir sülük 1-2 mililitre kadar kan emiyor. Bir seansta 8-15 arası sülük kullanılıyor. Bir saat kadar süren seansın başında sülüklerin yapıştıkları yerde hafif bir yanma hissediliyor. Tedavi sonrası kan akışı kendiliğinden kesiliyor."ifadelerini kullandı.

Sülük tedavisi hamile ve emziren annelere, şeker hastalarına ve kalp yetmezliği olanlara uygulanmadığını da dile getiren Kılıç,' Sülükler tek kullanımlık. Bir kez kullanılan sülüğün imha edilmesi lazım. Yoksa hastalık bulaştırma ihtimali yaratıyor."dedi.

www.borakilic.com.tr

www.turkeyleech.com

Bakmadan Geçme