Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce yapılan çalışmalar

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce yapılan çalışmalarda

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce yapılan çalışmalarda; 
Son bir hafta içerisinde haklarında yakalama emri bulunan 82 kişi yakalanarak tahkikata başlanmıştır.
Bir işyerinde tombala oynayan 21 şahsa idari para cezası uygulanmış,  masada bulunan 300 TL para muhafaza altına alınmış, İşletmeci hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem başlatılmıştır.
Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde 2 şüpheli tespit edilerek yakalanmış, adli makamlara tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
Silahla Yaralama - Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs olayının faili meçhul şüphelisi tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanmıştır. 
Tehdit - Yağma (Gasp) olayı ile ilgili olarak müştekinin beyanına görev ikametinin dolabından 17.000 TL alarak kaçan şüpheli tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanılmıştır.
Tehdit - Yağma (Gasp) olayı ile ilgili olarak müştekinin beyanına göre 100 TL’yi zorla alıp kaçan şüpheli tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanılmıştır.
6136 SKM-Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Düşürülmesi- Uyuşturucu Madde Bulundurmak-Kasten Yaralama olaylarının 4 şüphelisi yakalanmış sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.
Mala Zarar Verme Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olayını gerçekleştiren Faili Meçhul 3 şüpheli yapılan çalışmalar sonrası yakalanmış şahıslardan biri sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.
Şüphe üzerine durdurulan bir şahsın 4 ayrı suçtan arandığı tespit edilmiş tahkikata başlanmıştır.
İşyeri Kurşunlama olayının faili meçhul şüphelisi tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanmıştır. 
Bir şahıs üzerinden 25 adet uyuşturucu hap elde edilmiş gerekli tahkikata başlanmıştır.
Bir araçtan 16.500 TL değerinde 10 adet sondaj borusu ve 2 adet açma kapama anahtarının çalınması olayının faili meçhul 2 şüphelisi bahse konu malzemelerle yakalanmış tahkikata başlanmıştır.
İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık olayının faili meçhul şüphelisi çalmış olduğu kesici aletlerle birlikte yakalanarak tahkikata başlanılmıştır.
Tehdit-Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma-Yağma (Gasp) olayı ile ilgili bir şahıs ile 1 adet tabanca ve 9 fişek ele geçirilmiş tahkikata başlanmıştır.
600 TL değerinde akıllı saatin Gasp (Yağma) edilmesi ve Silahlı Tehdit olayı ile ilgili Faili Meçhul şüpheli olayda kullandığı suç aleti ve gasp etmiş olduğu akıllı kol saati ile birlikte yakalanmış tahkikata başlanılmıştır.
Kesici Aletle Yaralama olayı ile ilgili 3 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır. 
 

Bakmadan Geçme