Mahallede Halk Günü

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, seçildiği takdirde Gölbaşılı vatandaşları ayağına getirmeyeceğini, her hafta bir mahallede halk günü düzenleyeceğini açıkladı.

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, halkı ayağına getiren bir başkan değil, halkın ayağına giden bir başkan olmak için yola çıktığını bildirdi. Şimşek, seçildiği takdirde Gölbaşılı vatandaşları ayağına getirmeyeceğini, her hafta bir mahallede halk günü düzenleyeceğini açıkladı.

Daracık koridorlara sığdırılan halk günlerinin yerel yönetimlerde uygulanan yanlış bir sistem olduğunu düşündüğünü ifade eden Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, şunları söyledi:

SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM

“Allahın izniyle 31 Mart’ta kıymetli hemşehrilerimiz bizleri seçtikleri takdirde halk günleri uygulamasını değiştireceğiz. Her hafta bir mahallemize giderek vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde göreceğiz. Böylece ivedilik arz eden sorunlara öncelikle neşter vurmanın önünü açacağız.  

Gölbaşı’mızın 54 mahallesinin sorunlarını yakından bilen biri olarak yerinde düzenleyeceğimiz halk günleri sayesinde özlediğimiz ve beklediğimiz yüzü gülen bir ilçe olma yolunda hızla ilerleyeceğiz.”

RAMAZAN DURMUŞ

Bakmadan Geçme