Mahalle Gezileri Devam Ediyor

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal kesimde de mahallelerde incelemelerde bulunuyor.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal kesimde de mahallelerde incelemelerde bulunuyor. 

Merkez mahallelerde yoğun bir çalışma başlatan Başkan Karadağ, kırsal kesimde de mahalle inceleme gezilerine başladı. Taşoluk, Akmağra, Karapınar, Yeşilkale, Hasançelebi, Başkınık, Çimenlik ve Çulhalı mahallelerine giderek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karadağ’ın inceleme gezisine CHP Hekimhan ilçe Başkanı Mustafa Mutlu ve yönetim kurulu, CHP Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı Yüksel Öztürk ve Fen İşleri Müdürü Namık Gökçe eşlik etti.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Karadağ “ 65 mahallemizi teker teker gezip tespitlerde bulunacağız. Bütün mahallerimizi dolaşıp, adım atmadık tek bir köşe bırakmayacağız.

Mahallelerimizde yapacağımız çok işimiz var. İnşallah Mahallelerimizi hem tarım, hem hayvancılık yapılabilen, yaşam kalitesi yüksek yerler haline getireceğiz. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle Mahallelerimiz inşallah daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

Karadağ, Her zaman Bizim Yanımızda
Başkan Karadağ’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri “başkanımız, Mahallelerimizi büyük özveriyle dolaşıp, eksikleri tespit edip bizler için en iyisini en güzelini yapmaya çalışıyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.
 

Bakmadan Geçme