Kuluncak Sofular İmar Planı kabul edildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları'nın VI. Birleşimi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları’nın VI. Birleşimi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Geçen toplantıya ait karar özetinin okunması ve mazeret dilekçelerinin meclis üyelerinin bilgisine sunulması ile ilgili oylamaların ardından toplantıya geçildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlık ettiği oturumda gündem maddeleri arasında yer alan Kuluncak İlçesi Sofular Mahallesi sınırları içerisinde 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı hakkında İmar ve Bayındırlık Komisyon raporu oylanarak kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi 2021 Yılı Bütçe ve Bütçe Kararnamesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu gündem maddesi ise bir sonraki oturuma bırakıldı. Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinin VII. birleşiminin 30 Kasım Pazartesi Günü Saat 14.00’de toplanması kararlaştırılarak, toplantı sonlandırıldı.
 

Bakmadan Geçme