Kulağınız ve beyninizin dışında hangi organınızla algılıyorsunuz?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın,

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, TİP milletvekili Ahmet Şık'ın MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli hakkında savcılığa şikâyette bulunması hakkında açıklama yaptı. Yalçın bu duruma, "Türkiye Cumhuriyeti’nin savcısı yerine, kucağına oturduğun ABD’nin federal savcılarına ve CIA’ya, hatta Beyaz Saray’a başvursaydın daha “şık” olurdu." sözleriyle karşılık verdi.

TİP milletvekili Ahmet Şık'ın, “Katil!” diye tavsif ve itham ettiği devletin savcısına sığındığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, açıklamasında şunları kaydetti:

"TİP Milletvekili Ahmet Şık, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli hakkında kamu davası açılması talebiyle savcılığa şikâyette bulunmuş. Bakın şu Allah’ın işine! “Katil!” diye tavsif ve itham ettiği devletin savcısına sığınmış.

Yahu Ahmet Efendi; sen Türkiye Cumhuriyeti’nin savcısı yerine, kucağına oturduğun ABD’nin federal savcılarına ve CIA’ya, hatta Beyaz Saray’a başvursaydın daha “şık” olurdu.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Ahmet Şık’a yönelik “Türkiye Cumhuriyeti katil olsaydı, bugün bulunduğun yer TBMM değil, mezarlık olurdu.” şeklindeki ifadesini “hedef gösterme” olarak değerlendirenlerse karıştıran zır delilerden farksız.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin açık ve net sözlerini çarpıtıp Ahmet Şık’ın ödünü koparan bu kaçıklara soralım: Siz siyasi açıklamaları kulağınız ve beyninizin dışında hangi organınızla algılıyorsunuz?"

Bakmadan Geçme