Kocaeli'de Uluslararası Farkındalık Festivali Yapılıyor

Kendinizi yenileyeceğiniz, özgüven, neşe, kararlılık ve sevgiyle dolacağınız, kaçırılmayacak bir hafta sonu programı yapıldı! Kocaeli'de, körfezin harika manzarasında düzenlenen 2 günlük Farkındalık Festivalini organize eden Değişim Uzmanları şu açıklamayı yapıyor

Kendinizi yenileyeceğiniz, özgüven, neşe, kararlılık ve sevgiyle dolacağınız, kaçırılmayacak bir hafta sonu programı yapıldı! Kocaeli’de, körfezin harika manzarasında düzenlenen 2 günlük Farkındalık Festivalini organize eden Değişim Uzmanları şu açıklamayı yapıyor: “Değişimi Hisset” teması ile gerçekleşen festivalde amaç farkındalığı artırmak, mutluluğu yakalamak, olmak istediğiniz şey olmak! Yapılacak etkili çalışmalarla hem neşelenecek hem de durağanlığı aşıp içinizdeki her şeyi yapabilme gücünün farkına varacaksınız.

 

İstanbul’a komşu Kocaeli’de düzenlenen festivale Türkiye’nin her yerinden ve yurtdışından çok sayıda kişi katılıyor. 2 günde 8 ayrı  Değişim Sanatı seansına  400’e yakın katılımcımız var. Her ay Türkiye’nin çeşitli güzel köşelerinde gerçekleştirdiğimiz bu organizasyona düzenli olarak Fransa, ABD, Bulgaristan, Almanya, İspanya, İngiltere, Rusya’dan gelen konuklamız var.

 

Korkuyu Aşma, Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Depresyondan Özgürleşme üzerine pratik seanslar yapılacak. Teknikler kişinin baskıladığı ve bu nedenle içinde biriken negatif  düşünce ve davranış kalıplarına neden olan olumsuz enerjileri atmasını; daha hafif ve mutlu bir hayat sürmesini amaçlıyor. Günümüzde yaygın olan  stres, gerginlik kaynaklı sorunlar ve pek çok hastalık, hızlı ve rekabet dolu hayat şartları nedeniyle aşılamıyor. Burada yapılan değişim çalışmalarıyla kişinin kendini tamamen yenilemesi mümkün. Gönüllü çalışmalar da yapıyoruz, herkesi bekliyoruz.” dediler.  

 

Farkındalık Festivali 24 şubat Pazar akşamı sona eriyor, bilgi almak isteyenler için tel: 0533 251 7583

 

Festivale Katılanların Görüşleri

 

Depresyondan Özgürleşme Sanatı

Gerçekten başta, bu programın bu denli güçlü bir etkiye sahip olacağını düşünmemiştim. Boşanma sürecini bu kadar pozitif ve sancısız geçirdiğime ben bile inanamıyorum! Her şey için çok ama çok teşekkür ederim

Bir üye

 

Kendini İfade Etme Sanatı

Eskiden düşüncelerimi net ifade edemezdim o yüzden baskılardım. Şimdi karşı tarafa ters gelse bile rahatlıkla söyleme cesareti buluyorum ve pişmanlık suçluluk duymuyorum. Bu değişim kendim olmamı sağladı, olduğum gibi davrandıkça daha özgür ve hafif hissediyorum. Daha gerçek ve sade…

Neval Kütük

 

Öfkeyi Dönüştürme Sanatı

Bu festivallerde katıldığım öfke çalışmaları esnasında özellikle İstanbul trafiğinde yaşadığım öfke kabarmalarını gelişen farkındalık sayesinde dönüştürmeyi başardım. Sonrasında bir uçak yolculuğunda yaşadığım deneyimle çalışmaların faydasını bir kez daha gördüm. Normal şartlarda 50 dakikalık bir uçak yolculuğu için yaklaşık 3 saat uçak içinde mahsur kaldık. Yolcuların büyük çoğunluğu duruma öfkeyle isyan ederken sakinliğimi koruyarak diğer yolcuları yatıştırmaya çalıştım. Çevrede olaya en fazla tepki gösteren bir beyefendi yaptığım açıklama sonunda sessiz kalarak durumu kabullendi, beni de şaşırtarak tek kelime cevap bile vermedi. Yine aile ile geçirdiğim süreçte önceden yaşadığım öfke kabarmaları olmadı, daha sakin bir zaman dilimi paylaştık.

Bir üye

 

Başarı Sanatı

Gerçek başarının insanın kendini kabullenmesi ve sevmesiyle başladığını öğrendim. Kendimi sevmek içinde başarılı yada mükemmel olmaya gerek olmadığını.. Başarılı olmanın hayalini kurmak yerine başarının her an benimle olduğunu ve başarının peşinden koşmak yerine başarının gelip bizi bulacağını öğrendim.

Bir üye

Bakmadan Geçme