Kızılay Mahalle Buluşması

Elazığ, Belediye, Başkanı, Şahin, Şerifoğulları

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, halkın önceliklerinin kendi öncelikleri olduğunun altını çizerek, Elazığ’ı çağdaş ve yaşanılabilir bir şehir yapabilmek için çalışmalara hızla devam ettiklerini kaydetti.  
Halkın sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından başlatılan Mahalle Buluşmaları devam ediyor.
Kızılay Mahallesinde 11. si düzenlenen Mahalle Buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, sorun ve talepleri yerinde dinleyerek sorunların çözümü için vatandaşlarla istişare yaptı. 
Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Mahalle Muhtarı Muhammed Bahçeci, ziyaretlerinden ve mahalleye yaptığı önemli hizmetlerden ötürü Başkan Şerifoğulları’na ve ekibine teşekkür etti. 
Mahalle Buluşmasında vatandaşlara hitap eden Başkan Şerifoğulları da şehrin beklentilerini karşılarken birlikte yönetim anlayışına bağlı kalacaklarının altını çizerek; "11. Mahalle Buluşmamızı Kızılay Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Toplantılarımız gayet keyifli ve verimli geçiyor. Bu toplantılar sayesinde mahallelerimizde yatırım ve hizmet taraması yapma fırsatı buluyoruz. Böylelikle sorunlara daha hızlı çözüm bulma imkanı doğuyor. Bu yola çıkarken hep vurguladık, halkımızın öncelikleri bizim önceliklerimiz olacak dedik. Bunu da görev süremiz içerisinde şimdiye kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz inşallah. Mahalle Buluşmalarımızda hem sorunları dinliyoruz hem de çözüm için vatandaşlarımızdan fikir alıyoruz. En ücra köşeye kadar herkese danışacak, toplumun tamamını yönetime katma gayreti içerisinde olacağız. Elazığ'ımızı daha yaşanabilir bir şehir olarak yarınlara taşımak üzere girdiğimiz bu yolda büyük bir kararlılık ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme