Kesintisiz Enerji İçin Bilinçsizce Müdahaleden Ve Usulsüz Kullanımdan Uzak Dur

Kesintisiz Enerji İçin Bilinçsizce Müdahaleden Ve Usulsüz Kullanımdan Uzak Dur

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., kesintisiz enerji için bilinçsizce müdahale ve usulsüz kullanım yapılmaması konusunda müşterilerini bilgilendirdi.
Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., koronavirüs tedbirleri sürecinde sorumluluk bölgesinde kesintisiz enerji için çalışıyor. 
“Evde Kal” çağrısı sonrası “Aileniz Size, Enerjiniz Bize Emanet” diyerek, müşterilerine en iyi hizmeti sağlamayı hedefleyen Fırat EDAŞ; zorlu süreçte müşterilerine çağrı yaparak, elektrik şebekelerine bilinçsizce müdahaleler yapılmamasını ve usulsüz kullanıma müsaade edilmemesini istedi.
Üçüncü şahıs çalışmaları, ağaç budama işlemi gibi elektrik şebekelerine yapılan bilinçsizce müdahalelerin can ve mal güvenliği noktasında tehlike arz etmesinin yanı sıra uzun süreli elektrik kesintilerine neden olduğuna dikkat çekildi. 
Usulsüz kullanımların şebekelerde büyük hasarlara meydana getirerek kesintilere sebebiyet verdiğini hatırlatan Fırat EDAŞ, bu gibi durumlarda müşterilerin 186 Arıza, İhbar ve Çözüm Merkezi üzerinden ya da www.firatedas.com.tr adresinden 7/24 iletişime geçebileceklerini belirtti. 
 

Bakmadan Geçme