Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Aksaray'da kamuda görev alan ve emekliliğe ayrılan, Malatya'ya ziyarete gelen Kemal Bozok kontrolündeki araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Emine Bozok, Cahide İlhan ve Kemal Bozok olay yerinde vefat etti.

Aksaray’da kamuda görev alan ve emekliliğe ayrılan, Malatya’ya ziyarete gelen Kemal Bozok kontrolündeki araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Emine Bozok, Cahide İlhan ve Kemal Bozok olay yerinde vefat etti.

BBP(Büyük Birlik Partisi) Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Ercan Altunkaya’nın da akrabası olduğu ve vefat edenlerin, amcasının eşi, amcasının oğlu ve kızı olduğu açıklandı. Ayrıca Malatya’da eğitime büyük katkıları olan Harun Reşit Bulut’un da eşlerinin annesi, abisi ve kızı kardeşinin olduğu bidlirildi.

Elim kazada edinilen bilgilere göre, Kemal Bozok’un emeklilik için dilekçe verdiği ve Malatya’ya hasret gidermeye geldikleri açıklandı.

Malatya Cadde olarak vefat edenlere rahmet, BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya ve eğitimci Harun Reşit Bulut hocalarımıza ise sabırlar diliyoruz.

Bakmadan Geçme